Mihai Morar revine la X Factor în calitate de prezentator: „Mă întorc după 13 ani, pentru că nu îmi place să las lucrurile neterminate”

.

Mihai Morar revine la X Factor România, în calitate de prezentator, la 13 ani după ce a fost jurat al emisiunii de la Antena 1. De data aceasta, el nu va ocupa un loc la masa juraților, ci se va afla pe scenă și în culise, alături de concurenți.

Mihai Morar, noul prezentator X Factor

Noul X Factor, talent show-ul fenomen care a lansat cei mai mulţi artişti pe piaţa muzicală din România aduce împreună unele dintre cele mai mari nume din industrie, în cel mai nou sezon al emisiunii de la Antena 1. Mihai Morar se alătură producţiei, în calitate de prezentator, într-un sezon spectacol al concursului, care îi aduce împreună la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică. 

Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de radio din România, gazda matinalului de la Radio ZU  şi realizatorul unuia dintre cele mai de succes podcasturi româneşti, Fain şi simplu, Mihai Morar a acceptat provocarea de a reveni pe scena X Factor, de data aceasta în calitate de prezentator.

Citește și: Loredana, primele declaraţii după ce a fost anunţat noul juriu X Factor: „A trebuit să declin invitaţia”

Citește și: În ce relații au rămas Ioana Ignat și Marius Moga după „Vocea României”. Fostul antrenor de la Pro TV este jurat în sezonul 11 „X Factor” / Exclusiv

Mihai Morar a câștigat primul sezon X Factor, cu Andrei Leonte

Omul de televiziune are în palmares statutul de mentor câştigător al primului sezon al emisiunii, alături de concurentul său, Andrei Leonte, chiar pe 1 ianuarie 2012. 

„Am fost parte din primul sezon X Factor România… știu, aproape nici eu nu mai țin minte că l-am și câstigat. Mă întorc după 13 ani, pentru că nu îmi place să las lucrurile neterminate. De data asta ca prezentator. De fapt, ca povestitor. Pentru că, în noul X FACTOR, cel mai important câştig, pe lângă vocile wow,  vor fi poveștile concurenților. Asta e treaba mea: să arăt story-urile din care se naşte o poveste de succes”, a declarat Mihai Morar. 

Citește și: Florin Ristei revine la X Factor. Ce rol va avea în noul sezon: „Am acceptat o nouă provocare”

Citește și: Ce face Dana Rogoz cu hainele pe care nu le mai poartă? La fel o învață și pe fiica ei, Lia: “E acest schimb continuu”/ Exclusiv

Cine sunt jurații noului sezon X Factor

Cel mai nou sezon X Factor România îi aduce la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică, într-o competiţie unică ce va face telespectatorii parte dintr-un spectacol de neuitat. Cei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu.

Cel mai vechi jurat X Factor este Delia Matache, care mărturisește că este nerăbdătoare să se bucure de spectacol.

„Sunt bucuroasă să vă anunţ că un nou sezon X Factor stă să înceapă. Abia aştept să pornim în căutarea concurenţilor, să le ascultăm poveştile şi să ne bucurăm împreună de un spectacol cum doar muzica ne poate da. Pentru că muzica e totul. Muzica e pasiune, dragoste şi inspiraţie pentru ceilalţi! Şi da, X Factor îţi poate schimba viaţa!”, a spus Delia Matache.

La rândul lui, Puya s-a arătat entuziasmat de această nouă provocare din viața lui.

„Mă simt onorat de invitaţia primită, aceea de a mă alătura juriului X Factor şi sper să le fiu cu ceva de ajutor oamenilor care şi-au pus toate speranţele în concursul acesta. Mă aflu pentru prima oară în postura de jurat într-un talent show şi, aşa cum şi mie mi-au fost de mare folos sfaturile primite la începutul carierei mele, îmi doresc ca, la rândul meu, să ajut si eu alţi tineri să îşi urmeze visul, odată cu lansarea noului X Factor!”, a spus Puya.

X Factor revine pe micile ecrane din această toamnă, la Antena 1.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mihai Morar, noul prezentator X Factor, sezonul 11

Sursă foto: PR, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton