Mihai Morar, mândru de fiicele lui, Mara și Cezara. Ce rezultate au obținut gemenele la Evaluarea Națională

.

Mihai Morar este tatăl a trei fiice, gemenele Mara și Cezara și mezina Roua. Mândru de rezultatele fiicelor sale la Evaluarea Națională, gazda podcastului „Fain&Simplu” a publicat mediile obținute de acestea în mediul online.

Mihai Morar, despre rezultatele gemenelor lui la Evaluarea Națională: „Valoarea lor e mai mare decât Evaluarea!”

„MÂNDRU DE ELE. Munca lor, cinstea lor, voința lor, credința lor. Și bucuria noastră nemărginită. Nu-i fericire mai mare pentru un părinte decât să-și vadă copiii crescând mai buni decât el. Iar valoarea lor e mai mare decât Evaluarea!”, a scris Mihai Morar în dreptul unei fotografii cu Mara și Cezara de la festivitatea de final de clasa a VIII-a.

Pe imagine, prezentatorul a inclus mediile obținute de fiicele sale la Evaluarea Națională, respectiv 9.60 și 9.75. „Felicitări, fetelor! Au trudit mult pentru așa note”; „Bravo, fetelor!”; „Felicităăăăăări!!”; „Felicitări! Succes în continuare!”, au comentat Amalia Enache, Simona Gherghe, Tudor Ionescu și Raluca Moianu.

Citește și: Mihai Morar, mărturisiri despre greutățile din viața personală: „Sunt mai vulnerabil decât oricând” / Video

Citește și: Mihai Morar a dezvăluit rețeta unei căsnicii longevive: „Despre asta e vorba!”

„Eu consider că această etalare a notelor nu le face bine nici copiilor, nici părinților. Sistemul acesta de evaluare cu note nu prezintă o radiografie reală a copiilor. Mie îmi pare rău că se încurajează asta. De aici pleacă invidia, anxietatea, etc…”, a mai comentat un utilizator.

„E o radiografie reală, dar nu completă, într-adevăr, după cum am și scris: valoarea e mai mare decât Evaluarea. Așa cum nici valoarea Dvs nu cred că stă doar în etalarea cu liderul AUR. Sunteți mai mult decât atât, sunt convins. Altfel, de ce e periculos să încurajezi performanța copiilor și să fii mândru de munca lor? Ce ar trebui să încurajăm? Mediocritatea? Faptul că 1 din 4 copii a luat sub 5 la Evaluare? Analfabetismul funcțional? Iertați-mă… și, da, îmi iubesc copiii indiferent și independent de note și de rezultate… notele nu sunt o condiție a iubirii mele. Dar sunt un rezultat al muncii și seriozității lor. Și de ce e grav să încurajăm munca și seriozitatea?”, a replicat Mihai Morar.

Secretul căsniciei dintre Mihai Morar și soția lui, Gabriela

Gabriela și Mihai Morar s-au cunoscut la radio, unde lucrau împreună, și s-au căsătorit în anul 2006. „Am invitat-o în oraș și m-a refuzat. A doua oară mi-a zis: «Lasă, poate săptămâna viitoare». A trebuit să găsesc altceva. Am găsit un concert de vioară la Palatul Regal și a zis da. De-atunci am rămas împreună. După două luni am cerut-o de soție, eu care nu îmi pusesem problema asta până atunci”, povestea Mihai Morar în trecut.

Citește și: Ce semnifică steagul în alb și negru, care apare de fiecare dată în podcastul lui Mihai Morar

Citește și: Mihai Morar se menține în formă cu Pilates: „Da, și bărbații fac asta!”

Cuplul s-a logodit în noiembrie 2005, de ziua Gabrielei. „A fost o complicitate cu colegii mei de atunci. Era ziua ei, iar niște colegi din radio i-au făcut o surpriză de ziua ei, un weekend la un hotel. Eu am luat inelul. Era prima zăpadă din iarna respectivă, ningea ca în povești, iar eu i-am oferit inelul”, povestea Mihai Morar în iulie 2018, pentru VIVA!.

„Secretul căsniciei este respectul. Acesta este cel mai important, apoi iubirea, care s-a transformat din pasiune în respect, odată cu trecerea anilor”, spunea Gabriela Morar în trecut.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton