Mihai Morar, despre plecarea juraților Chefi la Cuțite: „Nerecunoștință”. Când are loc marea finală a emisiunii culinare

.

Mihai Morar a reacționat după ce Antena 1 a anunțat că cei trei jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite au refuzat să mai facă parte din acest format. Realizatorul de radio și-a exprimat părerea cu privire la producătoarea Mona Segall și a explicat cum vede el această situație.

Joi, 12 octombrie, postul de televiziune anunța că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătesc au decis să nu se mai prezinte la filmările celui de al 13-lea sezon al show-ului culinar, lăsând echipa în impas.

Mihai Morar, despre plecarea juraților Chefi la Cuțite

Mihai Morar a rămas și el uimit de hotărârea celor trei chefi, luată de aceștia cu nici o lună înainte de începerea filmărilor pentru sezonul cu numărul 13 al emisiunii Chefi la Cuțite. Realizatorul tv și de radio s-a arătat dezamăgit de felul în care chef Bontea, chef Scărlătescu și chef Dumitrescu au ales să gestioneze lucrurile și i-a luat apărarea Monei Segall, cunoscută pentru cele mai de succes emisiuni din România.

„Un singur comentariu: Mona Segall nu este doar cel mai mare creator de divertisment TV din ultimii 30 de ani în România. Este și cel mai mare creator de vedete TV din ultimii 30 de ani. Capul sus, Mona! Și, mai ales, inima. Chiar și atunci când primești înapoi ceea ce nu meriți: nerecunoștință”, a scris Mihai Morar pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, înlocuiți la „Chefi la Cuțite”. Anunțul neașteptat făcut de producătorii emisiunii

Citește și: Florin Dumitrescu, primul mesaj după ce s-a anunțat că nu mai face parte din juriul Chefi la Cuțite

În cadrul comunicatului transmis de Antena 1, Mona Segall s-a arătat și ea susprinsă de alegerea juraților.

„Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei  sunt prea obosiți ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a explicat producătoarea.

Când va avea loc marea finală a show-ului culinar

În prezent, la televizor este difuzat cel de al 12-lea sezon al emisiunii Chefi la Cuțite, acesta fiind și ultimul în care fanii emisiunii îi vor mai vedea pe cei trei chefi.

Citește și: Cum au reacționat fanii Chefi la Cuțite după anunțul plecării juraților: „Erau sarea și piperul”

Citește și: Cum arătau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în primul sezon Chefi la Cuțite. Imagini de colecție

Acum, show-ul încă se află în etapa battle-urilor și toată lumea aștepată cu nerăbdare deznodământul. Astfel, potrivit calculelor, concurenții mai au de dus două confruntări pe echipe, iar semifinala ar urma să aibă loc marți, 17 octombrie.

Marea finală, în care se va afla și marele câștigător al acestui sezon, va fi difuzată de Antena 1 miercuri, 18 octombrie.

Iar de sâmbătă, 21 octombrie, pe post va intra America Express – Drumul Soarelui, care va avea o premieră maraton de cinci zile.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mihai Morar și cei trei foști jurați Chefi la Cuțite

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton