Mihai Mitoșeru, despre cum s-a schimbat Daniela Crudu de când a devenit mamă: „Mi se pare foarte matură” / Video

.

Mihai Mitoșeru a fost invitat la botezul fetiței Danielei Crudu, care a avut loc în acest weekend. Prezentatorul, care o cunoaște de mulți ani pe fosta asistentă tv, spune că aceasta s-a schimbat foarte mult de când a devenit mamă, că s-a maturizat.

Mitoșeru a mărturisit că deși nu s-au văzut de mult timp, mai ales după ce Daniela a renunțat la televiziune, au ținut legătura prin telefon. De asemenea, el spune că până la botez nu a avut ocazia să îl cunoască pe iubitul ei.

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri despre Daniela Crudu

Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima dată în luna mai, iar de atunci s-a dedicat total fetiței sale. În acest weekend, fosta asistentă tv și iubitul ei și-au botezat fetița, Daiana Maria, iar la eveniment au participat peste 150 de persoane. Printre invitați s-a aflat și Mihai Mitoșeru, care a dezvăluit că a văzut o „Cruduța” foarte schimbată.

„Eu o știu pe Daniela de foarte multă vreme și vreo zece ani de zile am prezentat evenimente împreună non – stop. Practic este un fel de sora mea și tot timpul am ținut la ea, am fost unul lângă altul, chiar dacă nu ne vedeam, vorbeam la telefon”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru Wowbiz.

Prezentatorul de televiziune spune că acum că l-a cunoscut pe Daniel, și-a dat seama cât de bine se potrivesc cei doi.

„Eu să fiu sincer pe iubitul ei nu-l cunoscusem, îl știam din vorbe, dar l-am cunoscut și mi s-a părut foarte simpatic și acum îmi dau seama că sunt foarte ok împreună. Bănuiam că sunt ok, dar așa când îi vezi parcă realizezi mai bine”, a precizat Mitoșeru.

Cât despre Daniela Crudu, acesta spune că i se pare că s-a maturizat foarte mult de când a devenit mamă.

„Mi se pare foarte schimbată Daniela pentru că mi se pare foarte matură, ea care nu a fost matură niciodată în viața ei. Ea era tot timpul copilă, cu glumele. Mi s-a părut foarte matură, fericită. Mi s-a părut plină de viață. Erau tot timpul împreună, se țineau de mână, mi-a plăcut mult de tot de ei. Ne-a arătat copilul, a venit cu fetița de multe ori acolo”, a mai spus Mihai Mitoșeru.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Este fericită, împlinită”

Mihai Mitoșeru a mai spus că Daniela și iubitul ei păreau foarte fericiți la botez.

„Fericită este cuvântul care o caracterizează pe Daniela acum. Este împlinită, este tot ce trebuie. Eu le-am urat să fie copilul sănătos și fericit și ei să rămână așa cum îi vedem acum. La fel de uniți, de frumoși împreună și să îi țină toată viața pentru că despre asta este vorba”, a afirmat Mitoșeru pentru sursa citată anterior.

Prezentatorul a mărturisit că s-a simțit foarte bine la botez, unde a avut ocazia să socializeze atât cu tatăl, cât și cu mama Danielei.

„A fost frumos, chiar foarte frumos. A fost cu familiile lor, în prima fază am stat cu mama Danielei și cu partenerul dânsei din Italia că ne știm, apoi am stat cu tatăl Danielei și cu niște rude ale Danielei cu care sunt prieten pentru că eu mai mergeam pe la ei, la tot felul de aniversări și îi cunosc familia”, a precizat el.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu la botezul fiicei sale. Fosta asistentă de televiziune și-a creștinat fetița în weekend / Video

Citește și: Daniela Crudu, imagine rară cu fetița la plimbare. Cum a fost surprinsă fosta asistentă TV

Citește și: Daniela Crudu, despre viața de mamă și clipele de panică de dinaintea nașterii: „Nu mai mișca” / Video

Citește și: Rihanna a devenit mamă pentru a doua oară. Artista a născut un băiat

Cum este Daniela Crudu în rolul de mamă

Chiar și mama Danielei Crudu, Florentina, a dezvăluit că fiica sa a uimit-o de când a adus-o pe lume pe Daiana. Aceasta a mărturisit că nu se aștepta ca Daniela să se descurce atât de bine cu cea mică.

„E o mamă super Daniela. Nu mă așteptam la ea, vă zic sincer”, a declarat mama Danielei Crudu pentru Antena Stars.

„Am venit din Italia special, credeam că o să rămân aici trei luni de zile, până se obișnuia ea. Am văzut că se descurcă foarte bine, chiar super bine, nu mă așteptam din partea ei”, a mai spus Florentina.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la botezul fiicei Danielei Crudu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton