„Eu m-am căsătorit cu ea ca să fiu lângă soacră-mea”. Mihai Mărgineanu, dezvăluiri din căsnicia cu Andreea și motivul pentru care și-a cumpărat avion

.

Mihai Mărgineanu (54 ani) este însurat de 16 ani cu Andreea Mărgineanu, cu care are doi copii. Cei doi se cunosc din copilărie, locuind în același bloc. Însă, potrivit artistului, relația lor a început mult mai târziu, după vârsta de 30 de ani. Invitat în podcastul lui Teo Trandafir, acesta a dezvăluit, în stilul lui caracteristic, că a avut o relație foarte bună cu soacra lui, precum și motivul din spatele deciziei de a-și cumpăra un avion cu care acum se deplaseză la concerte.

Cum a cunoscut-o Mihai Mărgineanu pe soția lui, Andreea

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai simpatici artiști din România. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu glumele la el, acesta știe cum să binedispună pe oricine îl ascultă. Acum, Mihai a fost invitat în podcastul „Gând la gând” realizat de Teo Trandafir, unde a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui și cum a decis să se însoare cu ea.

„Nu sunt din copilărie cu ea (n.r. Andreea, soția lui). Noi am stat în același bloc, pe aceeași scară, eu la 8, ea la 10. Dar eu n-o băgam în seamă. Ea avea 11 ani când a plecat din bloc, eu aveam 18, nu mă interesa. Mie de soacră-mea mi-a plăcut toată viața. Eu m-am căsătorit cu ea ca să fiu lângă soacră-mea. Mie soacră-mea mi-a plăcut”, a spus, glumind, Mihai Mărgineanu.

Pe de altă parte, artistul spune că întotdeauna s-a înțeles bine cu mama soției lui, care a fost mereu lângă ei.

„Între timp soacră-mea s-a stins, dar eu am avut discuții serioase cu ea. I-am zis: „tu mă speli, tu mă calci, tu îmi dai să mănânc, eu ar trebui să te iau de nevastă”. Și mi-a zis: „Și mie îmi place foarte tare pe tine, dar să știi că s-ar supăra foarte tare Andreea”. Am avut o relație foarte mișto cu ea și ea ne-a ajutat foarte mult”, a mai spus el.

Pe soția lui a reîntâlnit-o 20 de ani mai târziu, la un număr de improvizație.

„Eu cu Andreea m-am reîntâlnit la Teo, Bobo și Costel, că făceau improvizație. Acolo ne-am revăzut, după 20 de ani. Frate-miu mi-a arătat-o: „O mai știi pe Andreea de la 10?”. Eu: „Aaaa, ce mai face maică-ta?”, a povestit amuzat Mihai Mărgineanu.

Citește și: Mihai Mărgineanu, despre povestea de iubire cu soția sa: „Am avut mare noroc să nu mă îndrăgostesc din prima” / Video

Citește și: Fiica Iuliei Albu și a lui Mihai Albu a strălucit la banchet. Mikaela a purtat o rochie creată de celebra mamă și i-a împrumutat pantofii Valentino: „M-am simțit ca o prințesă”

Totodată, acesta a precizat că are o fobie mai neobișnuită: îi este frică de neveste.

„Sunt nevestofob. Eu nu am nicio problemă cu femeile, mie îmi plac femeile, eu cu nevestele am o problemă, de neveste îmi este frică. Nevestofob se numește. Îmi e frică de ele, fiecare cu fobiile lui”, a mărturisit artistul.

De ce și-a cumpărat artistul un avion

În urmă cu mai mulți ani, Mihai Mărgineanu a decis să își cumpere un avion, pe care îl pilotează și în ziua de azi. Artistul a mărturisit că s-a hotărât să îl cumpere în momentul în care și-a dat seama că este mult mai ieftin decât dacă îl închiriază tot timpul.

„L-am cumpărat din România de la un domn care a zis „Nu vrei să cumperi avionul ăsta pe care tot în zbori?” Că eu îl închiriam de la el. „Nu vrei să-l cumperi, că aș avea nevoie de bani?”. Și atunci mi-am făcut o socoteală în cap că dacă eu vreau să ajung pilot de meserie trebuie să acumulez ore de zbor. Și ca să acumulez ore de zbor trebuie să închiriez un avion și ca să închiriez un avion când am făcut socoteala, m-a apucat un tremurat interior. Și mi-am făcut socotelile și i-am zis omului că da, i-l cumpăr”, a dezvăluit Mihai Mărgineanu.

Citește și: Cum a scăpat Sore de acnee. Cele trei ingrediente care i-au rezolvat problemele cu tenul: „Am eliminat orice conţinea acid hialuronic”/ Exclusiv

Citește și: Maya Castellano, show cu trupa de dans. Cum și-a surprins Antonia fiica: „Atât de mândră”

Artistul a precizat că a dat 40.000 de euro pe acest avion, construit în anul 1980.

„Eu n-am un avion cu reacție, eu am un avion Cesna. El în mod normal acum este mai scump decât atunci când l-am luat eu și a costat în jur de 40.000. Este mai scumpă o mașină de fițe. Nu de fițe, o mașină normală. O mașină normală e mai scumpă. Dar al meu e din 1980, el nou nu vreau să mă gândesc cât costă, dar nu îl cumpăr nou. Și eu îmi fac treaba cu el și atât. Probabil că la un moment dat o să-l vând. Nu există avion vechi, ele nu se casează”, a mai spus Mihai Mărgineanu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mihai Mărgineanu și soția lui, Andreea

Sursă foto: Facebook

Vezi pe Libertatea Rezultate Evaluare Națională 2024 – notele pe județe și cum poți face contestație la notele de la Evaluare!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton