Mihai Găinușă revine pe micile ecrane: „Vizăm fauna din televiziuni”

.

Mihai Găinușă (51 ani) revine pe micile ecrane, după o pauză de șapte ani. Fostul cârcotaș va prezenta o emisiune de satiră.

Găinușă se va întoarce în televiziune, la postul Canal 33, unde va avea emisiunea Râsu’-Plânsu’, unde va comenta gafele din televiziune și din mediul online. Acesta o va avea alături pe Oana Paraschiv.

Mihai Găinușă revine pe micile ecrane: „Vizăm fauna din televiziuni”

„O să fie o emisiune de satiră, în care comentăm, eu și colega Oana Paraschiv, de la matinal, câteva știri ale săptămânii. De la noi și de la alții. Majoritatea sunt din online. Dar mai vizăm și fauna din televiziuni, aberațiile din site-urile de știri și ciudățeniile de pe TikTok. Am acceptat oferta celor de la Canal 33 deoarece mi se pare o televiziune cu potențial și, deși e încă micuță, am găsit aici oameni cu potențial, paroliști, ambițioși și profesioniști. Și emisiuni curate, nemanelizate. Emisiunea se numește Râsu’-Plânsu’. Și o să fie difuzată începând de vinerea aceasta, de la ora 20.00”, a povestit Mihai Găinușă pentru Ego.ro.

Mihai Găinușă a plecat de la Cronica Cârcotașilor în urmă cu 8 ani

Acesta a părăsit televiziunea în urmă cu șapte ani și „Cronica Cârcotașilor” în urmă cu opt ani. Șerban Huidu a afirmat cu ceva timp în urmă că a încercat să îl aducă înapoi la cronică pe colegul său, însă nu a avut șanse de reușită.

„Anul acesta am făcut 20 de ani de ”Cronică”. În primul an, am fost singur. L-am sunat să vină să povestească pentru emisiunile speciale de 20 de ani. Nici nu mi-a răspuns la telefon. Nu mai vorbim din 2015 când, după un an de la plecarea din ”Cronica”, când bătusem palma sa revină în emisiune. În ziua în care era pregătit totul pentru filmarea promo-ului, Găinușă întârzia. Și erau zeci de oameni care îl așteptau. Îl sun: Mișule, unde ești? La Disneyland, am uitat să îți spun că nu mai revin!”, a povestit Huidu în urmă cu doi ani pentru Impact.ro.

Ce a făcut Găinușă după retragerea din televiziune

După ce a părăsit televiziunea, Mihai Găinușă a revenit la vechea lui pasiune, radioul.

Mihai Găinușă revine pe micile ecrane: „Vizăm fauna din televiziuni”

El a găzduit matinalul de la Național Fm, alături de Oana Paraschiv, cea care îi va fi parteneră și la noua emisiune de pe Canal 33.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton