Mihai Călin, nevoit să slăbească. Schimbările alimentare făcute de actorul din serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609″ / Exclusiv

.

Mihai Călin joacă în comedia romantică românească „Lasă-mă, îmi place! Camera 609″, de la Antena 1, un rol spectaculos. El este Sergiu, tatăl lui Victor (Matei Negrescu), un bărbat afemeiat şi excentric.

Mihai Călin a trebuit să intre la dietă pentru a intra cât mai bine în pielea personajului. Actorul e căsătorit în serial cu Emilia Popescu, care trezește amuzamentul în rolul Violetei, o femeie geloasă, dar dispusă să facă orice pentru omul iubit.

Mihai Călin, nevoit să slăbească pentru rolul din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609″

Mihai Călin a vorbit într-un interviu, pentru UNICA.RO, despre programul de slăbit pe care l-a adoptat și care conține puțină mâncare și mult sport. Actorul ne-a dat detalii și despre relația pe care o are cu Emilia Popescu pe platourile de filmare, dar nu numai.

Citeşte și: Ana Bodea din serialul „Lia – soția soțului meu”, vacanță în Croația alături de iubitul ei celebru: „Simt că visez, viața mea e minunată”/ Exclusiv

Citeşte și: Anda Sârbei, protagonista din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609″, trăiește o iubire inedită în viața reală: „Eu am inițiat totul”/ Exclusiv

Mihai Călin, despre personajul din comedia de la Antena 1: „Eu și soția mea din serial, Emilia Popescu, ne distrăm foarte mult”

„Trebuie să recunosc că există o anumită lene a personajului, pe care o am și eu, uneori. Mă simt foarte bine la filmări. Eu și cu soția mea din serial, care este Emilia Popescu, cu fratele meu din serial, care este Claudiu Bleonț, noi cel puțin ne distrăm foarte mult.

Acum sigur că există o mică emoție și un semn de întrebare să vedem dacă și telespectatorii se vor distra. De fapt, ăsta e scopul, nu doar să ne distrăm noi la filmări.

În orice caz, personajul mi se pare haios. E un tip cu bani, care provin din averea făcută de tată, un tip care nu este deloc ambițios, nu vrea să muncească, să își facă o carieră. Nici nu are nevoie. Vrea să trăiască bine și totul se accidentează cu moștenirea care apare, care determină o luptă întreagă pentru obținerea ei.

Nu e nimic dramatic pentru telespectatori, dar pentru cei care luptă pentru această moștenire, povestea are, uneori, aspecte dramatice. Sunt haioși și totul e de fapt o comedie”, mărturisește Mihai Călin, pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Cum arăta Mihai Călin la cununia civilă cu Silvia. Actorul a intrat în posesia pozelor după 20 de ani

Citeşte și: Emilia Popescu, destăinuiri despre serialul în care joacă, prietenia cu Ștefan Bănică Jr. și relația cu fiica ei, Maria: „Mă bucur că nu a vrut să facă actorie”/ Exclusiv

Mihai Călin a intrat la dietă: „Nu mănânc pâine”

Mihai Călin a trebuit să facă pentru această provocare și câteva schimbări la nivel de look, mai precis să scape de câteva kilgrame.

„Sincer să fiu, am avut o perioadă puțin mai leneșă și m-am îngrășat puțin și atunci a trebuit să dau jos niște kilograme. Sunt în continuare pe această pantă descendentă a greutății. Sper să mă țin de ea. Nu mănânc pâine. În general, mănânc destul de puțin. Nu înfulec. Încerc să aplic acea vorbă românească foarte sănătoasă: Să te ridici de la masă cu o ușoară senzație că ai putea să mai mănânci ceva. Nu că aolo nu mai pot, acum stau două ore pentru că nu mai pot să mă mișc. Asta e o prostie.

Am început să mă duc la sală mai serios, de două-trei ori pe săptămână. Am făcut niște tratamente de kinetoterapie și fizioterapie, căci nu mai întinerim și trebuie să avem grijă de noi, ca de altfel toată lumea”, mai spune Mihai Călin.

„E o mare bucurie să fii cu Emilia Popescu pe platou”

Cu Emilia Popescu a avut o chimie din primul moment, iar aceasta se vede și pe ecran. „Cu Emilia mă știu de mult. Cred că am jucat doar de ori cu ea de-a lungul vremii, în teatru, în același spectacol, dar nu am interacționat direct prea mult. Ne știm doar la nivel personal și ne simpatizăm unul pe altul, ne apreciem, ne stimăm unul pe altul, ca actori. E o mare bucurie să fii cu Emilia Popescu pe platou. Și în timpul fimării, pentru că e o actriță foarte bună pe comedie, dar și în afară.

E un ferment așa, o persoană foarte dinamică, pozitivă, veselă. E nevoie de așa ceva. Îți dă foarte multă energie când lucrezi cu ea, ca și cu Bleonț, care e mai bătrân decât mine cu nouă ani și e o explozie de artificii. Și cu el mă știu de 30 și ceva de ani”, susține Mihai Călin.

Foto: Antena1, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton