Mihai Albu se distrează cu iubita la mare. Iulia Albu își revine după probele de la America Express: „Amândoi ne-am dorit asta”

.

Și-a găsit fericirea după despărțirea de Iulia Albu și nu mai ascunde asta. Mihai Albu se relaxează în aceste zile la mare alături de iubita lui, Elena, de profesie medic chirurg.

Cei doi nu sunt însoțiți și de Mikaela, fiica designerului, dar Mihai se poartă ca un adevărat părinte și cu fata iubitei sale, care le e alături în aceste zile.  

Mihai Albu, fericit cu noua iubită la mare

 „Suntem la mare pentru câteva zile: eu, iubita mea și fetița ei. Mikaela (fiica lui Mihai Albi – n.r) nu este cu noi! Suntem în Mamaia, este foarte frumos. Amândoi am zis să mergem pentru câteva zile la mare, nu a fost doar inițiativa mea sau a ei. Amândoi ne-am dorit asta.

Ieri am stat la plajă, ne-am relaxat la soare, aseară am fost la un parc de distracție, ne-am plimbat după care am luat masa la un restaurant. Astazi tot așa o să mergem la plajă puțin…după care ne vom întoarce în București”, a mărturisit Mihai Albu pentru Click!

Citeşte și: Cum a reacționat Mihai Albu când a aflat că fosta soție participă la America Express. Iulia Albu pleacă în aventură împreună cu iubitul

Citeşte și: Iulia Albu, confundată cu fiica ei când s-a afișat nefardată. Cum arată vedeta fără strop de machiaj

Mihai Albu are planuri de căsătorie

Designerul e fericit și are planuri mari cu cea lângă care și-a găsit liniștea. “Trec printr-o perioadă foarte bună a vieții mele. Sunt fericit!  Am o persoană lângă mine acum cu care rezonez, iar asta de ceva timp. Dacă toate lucrurile merg bine între noi doi, cu timpul ne vom căsători, nu spun nu. Nu știu cu ce a reușit să mă cucerească, poate cu faptul că rezonăm foarte bine.

Asta a fost suficient pentru mine. Nu vreau să ofer mai multe detalii despre actuala mea parteneră, pentru că ea nu îmi permite. Are o meserie importantă. Nu lucrează în același domeniu cu mine și este bine”, mărturisea el.

Citeşte și: Ce părere are Iulia Albu despre noua iubită a fostului soț, Mihai Albu. Reacția ei a venit după ce designerul și-a prezentat partenera în spațiul online

Citeşte și: Gabriela Prisăcariu, probleme înainte de nunta cu Dani Oțil: „S-ar putea să rămân fără soț”

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, și-au testat iubirea la America Express

În același timp, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, s-au întors în țară după ce filmările pentru America Express 2024 s-au terminat. S-au descoperit într-o cu totul altă lumină și nu au regrete. „Cred că felul în care gândim se formează ca efect atât al personalității noastre, cât și al sumei experiențelor pe care le trăim.

S-a schimbat felul în care gândesc? Nu. Dar s-au schimbat câteva alte lucruri importante, nu neapărat ca urmare a acestei experiențe, cât a unui cumul de factori printre care și unele lucruri pe care am avut ocazia să le înțeleg altfel, fiind într-un mediu total diferit de ceea ce trăiesc în fiecare zi”, a scris Iulia Albu pe Instagram, după ce filmările pentru emisiunea America Express 2024 s-au încheiat.

„Există lucruri care se pot schimba într-un cuplu și altele care nu se schimbă niciodată. Ne-am descoperit altfel, iar dincolo de bine sau rău, nicio relație nu poate fi redusă la o experiență singulară. Mai multe, în curând…”, a mai explicat Iulia Albu, după ce a fost întrebată dacă relația dintre ea și Mike a avut de suferit.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton