Mihai Albu, în doliu după moartea fratelui despre care nu a vorbit niciodată: „În cinci luni am pierdut și mamă, și frate”

.

Mihai Albu trece printr-o mare suferință la doar cinci luni după ce și-a pierdut mama. Designerul de 61 de ani a anunțat, pe o rețea de socializare, moartea fratelui lui.

Lecinius era cu 10 ani mai mare decât Mihai Albu, dar, spre deosebire de el, a ales să rămână în spatele reflectoarelor. Designerul a avut și un răspuns pentru urmăritorii săi, care nu știau că are un frate. „Da, cu zece ani mai mare. Poza este făcută acum zece zile… Uite cum în cinci luni am pierdut și mamă și frate”, a precizat el.

Mihai Albu, devastat de pierderea fratelui lui

„Nu reușesc să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima tristețea și suferința provocate de neașteptata trecere în neființă a bunului meu frate Lecinius. Dumnezeu sa îl odihnească în pace!”, a scris Mihai Albu, pe o rețea de socializare.

Mihai Albu și-a pierdut tatăl când era doar un adolescent

Mihai Albu și-a pierdut tatăl când avea doar 16 ani, iar mama anul trecut, în luna august. Creatorul de pantofi era doar un adolescent când a fost anunțat că tatăl lui a făcut infarct pe stradă și a murit. „Într-o dimineață, pe la ora 5:30 a sunat Miliția la ușă. M-am trezit, am deschis usa si m-au anunțat că a murit tata. Vă dați seama, la 16 ani, a fost un șoc… A făcut infarct pe stradă“, a povestit Mihai Albu în emisiunea „În oglindă“.

Citeşte și: Cât plătesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda ca să își țină fiica mai mare la o școală privată: „Victoria chiar mi-a zis…”

Citeşte și: Cum arăta Oana Moșneagu în copilărie. Ce i-a cerut mamei ei după 25 de ani. „Chiar mi-ar fi fost drag să îl păstrez”

Citeşte și: Trecutul scandalos al casei în care Kate Middleton se recuperează după operație. „Nu este un loc ideal”

Citeşte și: Marcela Fota s-a despărțit de iubitul mai tânăr cu 22 de ani?: „A fost o trăire care nu cred că a afectat pe nimeni, dimpotrivă”

Citeşte și: Andreea Bălan se prezintă „Cornea” în deplasările cu iubitul ei. Artista îi poartă cu mândrie numele în actele personale

Citeşte și: Cine este soția lui Nelu Vlad, liderul trupei Azur, și cum a început relația lor: „Nu a fost dragoste”. Artistul trăia cu amintirea unei alte iubiri

„Am avut o situație mai precară acasă, trăiam doar din salariul mamei”

Familia a trebuit să trăiască apoi doar din salariul mamei, dar asta l-a ambiționat pe Mihai Albu. În timpul facultății a început să lucreze intens la brandul care îi poartă numele, iar de aici la un mare succes nu a mai fost decât un pas.

“Încă din timpul Facultății, pentru că am avut o situație mai precară acasă, trăiam doar din salariul mamei… Așa am suferit pe chestia asta și atunci am lucrat foarte mult la brandul Mihai Albu, când nu le-a mai fost rușine femeilor să poarte o piesă pe care scrie un nume românesc”, a mai spus Mihai Albu.

Mihai Albu: „A fost o împlinire pentru mine”

Mihai Albu s-a despărțit în urmă cu 10 ani de Iulia Albu, cu care are o fiică, pe Mikaela. Acum, creatorul de pantofi are o relație cu Elena Nechifor și e recunoscător pentru dragostea de care are parte. Mihai Albu recunoaște că iubita i-a cunoscut mama și s-au înțeles foarte bine.

„Orice chestie care nu îmi iese mă deprimă rău! Sunt un tip care pune la suflet foarte ușor orice și mă deprimă anumite chestii, dar mă remontez destul de repede, nu iau medicamente de niciun fel, poate ar trebui, nu știu”, a povestit Mihai Albu în podcastul lui Nasrin Ameri.
„Nu sunt de dus la psiholog sau la psihiatru. Nu am fost niciodată, în schimb pe mine mă vindecă o realizare. Am destule realizări pe parcursul vieții. De exemplu am intrat într-o relație de care sunt foarte încântat, sunt încântat în momentul ăsta ca o cunoscut-o și mama mea care nu mai este printre noi și s-au plăcut. Asta a fost o împlinire pentru mine. Ăsta este un lucru ce te scoate din depresie…dragostea. Cred în dragoste cu adevărat”, a mărturisit Mihai Albu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton