Mihaela Tatu, adevăratul motiv din spatele divorțului: „Nu mi-a părut nicio clipă rău” / Video

.

Mihaela Tatu a divorțat în urmă cu aproape 20 de ani, după o căsnicie care a durat 16 ani. Vedeta de televiziune a dezvăluit acum de ce a ajuns să se separe de tatăl fiicei sale, Ioana.

Invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV, Mihaela Tatu a vorbit deschis despre bărbații din viața ei și a dezmințit zvonurile apărute după divorț, confrom cărora ar fi avut o idilă cu Gabriel Cotabiță și cu Adrian Daminescu.

Mihaela Tatu, adevăratul motiv pentru care a divorțat

Mihaela Tatu s-a măritat pe când avea doar 21 de ani și la scurt timp a devenit și mamă. Fiica ei, Ioana, are în prezent 37 de ani și este stabilită în Berlin. Fata avea doar 16 ani în momentul în care părinții eu au decis să divorțeze.

Până acum, vedeta nu a vorbit prea mult despre acest subiect, dar a decis să nu mai lase loc speculațiilor și a povestit cum a ajuns să divorțeze la aproape 40 de ani. Aceasta a explicat că ea și soțul ei deveniseră aproape doi necunoscuți, întrucât ea locuia în România, iar el în Spania și se vedeau foarte rar.

„Nu mi-a părut nici o clipă rău că am divorțat. Dacă noi, în urma discuției pe care am avut-o, am pus lucrurile la punct, e foarte clar, e limpede. Nu s-a întâmplat la 20 de ani, ca s-o faci dintr-un impuls, se întâmpla la 40 de ani și…. Eram așezată, știam bine ce vreau! Relația cu fostul meu soț nu a mai mers din cauza distanței. Eu aici, el în Spania. Ne-am văzut după doi ani de zile, timp în care am vorbit foarte puțin, ne-am întâlnit, ne-am luat în brațe, nu a mers. Și el avea o stângăcie…Ne-a fost teamă de părinți, ce le spunem părinților, cum le spunem că divorțăm”, a afirmat Mihaela Tatu în emisiunea Cristinei Șișcanu.

După divorț, aceasta a mai avut o relație de lungă durată, pe care nu a dorit să o facă publică.

„Au mai apărut iubiri după. Am fost într-o relație timp de 12-13 ani, dar nu ne-am căsătorit”, a precizat ea.

Mihaela Tatu, despre presupusele idile cu Gabriel Cotabiță și Adrian Daminescu

După divorț, Mihaela Tatu a fost curtată de mai mulți bărbați și au apărut zvonuri potrivit cărora ar fi avut relații cu Gabriel Cotabiță și Adrian Daminescu. Acum, ea a dezmințit totul, precizând că au fost doar prieteni.

„Eram tot timpul împreună cu Gabi Cotabiță atunci, la Brașov. Ne înțelegeam foarte bine. M-am trezit că presa a spus că suntem împreună și că am avea o relație. Nu era nimic adevărat”, a afirmat Mihaela Tatu.

Aceasta a precizat că s-a vehiculat, la un moment dat, că ar forma un cuplu cu Berti Barbera.

„Și cu Berti Barbera, chitaristul, m-au cuplat. Am avut un câine, îl chema Berti, și lumea a înțeles că sunt nedezlipită de Berti Barbera. A mai fost și Adrian Daminescu pe listă, au fost mai mulți cu care s-a spus că am fost”, a spus amuzată ea.

Citește și: „Prețuiesc fiecare minut”. Ce schimbări a făcut Mihaela Tatu în viața ei, la 60 de ani

Citește și: Mihaela Tatu a suferit de depresie. Cum a reușit să își revină: „Am schimbat macazul” / Video

Citește și: Cătălin Măruță, supărat că Andra nu a putut face spectacol de Crăciun la Sala Palatului: „O să vă povestesc eu de ce” / Video

Citește și: Lili Sandu, detalii despre starea de sănătate a mamei sale, la Fresh by Unica: „Reînvățăm să mergem, practic” / Exclusiv

„Nu-mi plac bărbații copii”

În urmă cu ceva timp, Mihaela Tatu a dezvăluit că nu îi plac deloc bărbații care se comportă precum niște copii.

„Nu-mi plac bărbații-copii, pe care să te apuci să-i crești! Nu suport în jurul meu așa ceva! Dacă nu e, nu e, avem altă treabă de făcut! Am foarte mulți prieteni bărbați! Mulți și sunt adevărați, și de drum lung, însă pe mulți dintre ei nu i-aș vrea lângă mine! Sunt doar prieteni! Și în acea zona de colaborare profesională sau în anumite evenimente mergem, facem echipa grozavă, dar nu i-aș vrea lângă mine! Și consider că soțiile lor sunt niște eroine!”, a precizat prezentatoarea de televiziune în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Aceasta a povestit cum, pe vremea când prezenta emisiunea „De 3 X femeie” era întrebată deseori de ce nu face și emisiunea „De 3 ori bărbat”.

„De foarte multe ori când făceam emisiunea „De 3 X femeie” erau bărbați care îmi spuneau: «Doamna Mihaela, dar când faceți o emisiune și De 3 X bărbat?». Și le răspundeam de fiecare dată același răspuns și pe care ți-l dau și ție acum! Nu trebuie să fii de 3 X bărbat, trebuie să fii bărbat o dată, dar bine! Ceea ce am spus acolo este real! Dacă intimidez un bărbat înseamnă că nu avem ce să… Eu sunt doar o femeie cu bucurii, cu un anumit fel de a fi, cu multă energie, isteață, cu simțul umorului, care nu suportă grobianismul”, a mai spus Mihaela Tatu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mihaela Tatu

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton