Mihaela Bilic, apariție provocatoare pe rețelele de socializare. Imaginile publicate de medicul nutriționist: „Poliția nutriției”

.

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai cunoscuți medici nutriționiști din România. Aceasta și-a obișnuit urmăritorii de pe rețelele de socializare să le vorbească despre importanța unei alimentații sănătoase, astfel că ultima ei postare i-a surprins pe toți.

Medicul nutriționist obișnuiește să posteze în mediul online informații despre diverse alimente sau fotografii cu mâncăruri, dar acum lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură. Bilic a uimit internauții cu ultimele imagini distribuite pe pagina sa de Facebook.

Mihaela Bilic, într-o ținută de polițistă sexi

Cei peste 596 mii de urmăritori de pe Facebook și 190 de mii de pe Instagram au rămas surprinși în momentul în care au observat că pe paginile medicului nutriționist au apărut câteva imagini mai diferite. Mihaela Bilic a renunțat pentru o perioadă la postările serioase și a distribuit câteva fotografii cu ea, îmbrăcată într-un costum de polițistă sexi.

Medicul nutriționist în vârstă de 53 de ani a ales să îmbrace o ținută mai puțin formală, formată dintr-o pereche de pantaloni negri strălucitori, o bustiera neagră simplă și o bluză neagră de plasă, cu ornament de dantelă. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu o șapcă de polițiști.

Alături de fotografiile în care apare ca o polițistă sexi, aceasta a scris și un scurt mesaj: „Good cop (n.r. polișistul bun)”.

Mihaela Bilic pare să se afle la o petrecere tematică, dar cu toate acestea, internauții au fost șocați să o vadă în această ipostază.

Citește și: Mihaela Bilic, despre cum putem slăbi cu brânză: „Mult și repede. Indiferent de ce conținut de grăsime are!”

Citește și: Mihaela Bilic: „Teoria cu cele 3 mese pe zi a venit la pachet cu obezitatea”. Ce spune despre postul intermitent / Exclusiv

„Super sexi”, „Poliția nutriției”, „Fotomodel”, „Vă stă bine, frumoasă doamnă”, „O prințesă a medicinii”, „De ce nu o reprofilare?”, sunt câteva din mesajele primite de Mihaela Bilic de la internauți.

Au existat, însă, și câțiva care nu au înțeles ce legătură au imaginile publicate cu meseria ei.

„Nu prea înțeleg legătura între ceea ce faceți dumneavoastră și ținuta aceasta”, a comentat o admiratoare de-a medicului nutriționist.

Medicul nutriționist s-a confruntat cu kilogramele în plus

Deși acum are o talie de viespe, Mihaela Bilic a dezvăluit că în urmă cu câțiva ani s-a confrutat cu kilogramele în plus. La vremea respectivă, aceasta urma un tratament hormonal pentru a rămâne însărcinată, care a făcut-o să acumuleze mai multe kilograme decât și-ar fi dorit.

Astfel, medicul nutriționist a decis să urmeze o dietă bazată pe pește și legume.

„După două săptămâni, nu mai aveam fantezii culinare, dorințe, pofte, am simțit dintr-o dată o mare eli­be­rare”, a afirmat ea la vremea respectivă.

Citește și: Alexandru Ciucu a împlinit 48 de ani și a sărbătorit alături de fiicele sale. Mesajul transmis de designer

Citește și: Thalia are noi probleme de sănătate. „Sunt traumatizată! Ce trebuie să fac?” Ce diagnostic i-au pus medicii

Deși toată viața a urmat diferite regimuri create chiar de ea, Mihaela Bilic spune că cea mai importantă este moderația. A subliniat totuși că, și ea, la fel ca toată lumea, are câteva slăbiciuni culinare.

„Cartofii prăjiți, merdenelele și croissantele sunt slăbiciunile mele. Am preferat să rabd o zi întreagă și să mănânc ce-mi place, decât să mănânc numai rădăcini și sa­late. Toată viața mea a fost o cură de slăbire, pentru că am avut mereu privilegiul de a-mi inventa ce dietă am vrut, de la cura de slăbire cu înghețată, din timpul rezidențiatului, o cutie de 600 kcalorii și atât, până la cura de slăbire cu două felii de pâine prăjită pe zi, după care nu am slăbit niciun gram. Nu mi-a ieșit întotdeauna, am variat de-a lungul vieții între 55 kg și 65 de kg la o înălțime de 1,70 m. Am trăit mereu la extreme și mi-a luat timp să fac pace cu mine”, a explicat Mihaela Bilic, citată de Wowbiz.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginile cu care medicul nutriționist și-a surprins fanii

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton