Michelle Pheiffer a împlinit 66 de ani! Ritualul unui fizic de invidiat

.

Michelle Pheiffer, una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, a împlinit astăzi 66 de ani! Pe lângă talentul actoricesc, vedeta se află în atenţia publicului şi graţie formei fizice de invidiat. Care este secretul tonusului actriţei şi ce sfaturi le dă tuturor femeilor?

Ritualul lui Michelle Pheiffer pentru o formă fizică incredibilă

Născută pe 29 aprilie 1957, în Santa Ana, California, Michelle Pheiffer încă reuşeşte să surprindă publicul larg cu frumuseţea sa. Iar asta nu se datorează genei, ci stilului de viaţă pe care l-a adoptat de curând. În anii tinereţii, conform spuselor sale, actriţa obişnuia să fumeze câte două pachete de ţigări pe zi şi să consume cantităţi impresionante de băuturi carbogazoase. Lucru care s-a schimbat dramatic în momentul în care a împlinit 40 de ani.

Citeşte şi: Foto: Vera Wang şi alte vedete în vârstă care arată incredibil

Citeşte şi: Care este momentul potrivit al zilei să mănânci dulciuri

Recent, vedeta de la Hollywood a împărtăşit cu comunitatea sa de pe Instagram că există un condiment care o ajută să ardă caloriile. Mai precis, piperul Cayenne pe care îl presară pe toast-ul său cu avocado. Potrivit informaţiilor oferite de Cheryl Mussatto – dietetician clinic la Cotton O’Neil Endocrinology and Diabetes Clinic: „Piperul cayenne este un tip de condiment ‘înflăcărat’ care adaugă căldură mâncărurilor și poate ajuta la pierderea în greutate. Orice mâncare iute, cum ar fi piperul cayenne, ardeii jalapeño și alte tipuri de ardei iuți, conțin capsaicină, care ajută la accelerarea metabolismului, contribuind la arderea unor calorii în plus. Aceleași alimente pot crea, de asemenea, o senzație de sațietate după masă, prevenind consumul excesiv de alimente bogate în calorii.”

Nu sare niciodată peste micul dejun!

Un alt aspect important de care Michelle Pheiffer ţine cont indiferent de cât de aglomerat este programul său constă în faptul că niciodată nu sare peste micul dejun. Ba mai mult de atât, recent actriţa le-a arătat fanilor săi că nu îşi începe ziua până nu mănâncă un avocado toast supranumit şi „Prânzul campionilor”. Potrivit specialiştilor în nutriţie,un mic dejun echilibrat oferă combustibilul necesar pentru a începe dimineața cu energia și puterea mentală de care este nevoie pentru a face alegeri mai sănătoase pentru restul zilei.

O dietă echilibrată, o viaţă fericită… cu dulciuri

Şi chiar dacă optează în mare parte pentru alimente sănătoase, actriţa a mărturisit că are şi câteva „plăceri vinovate” de care se poate bucura graţie alimentaţiei moderate. Cesar Sauza, Dietetician Nutriționist susţine că „echilibrul și moderarea sunt totul, deoarece aceasta este exact modul în care funcționează corpul nostru, totul trebuie să fie în echilibru pentru ca organismul nostru să funcționeze la capacitatea sa maximă.”

Pe lângă atenţia oferită alegerilor alimentare, Michelle Pheiffer acordă un interes major şi mişcării fizice. Vedeta alternează diverse tipuri de antrenament: de la pilates şi yoga, la pedalarea bicicletei statice sau la mini-maratoane de alergat în aer liber.

Actriţa de la Hollywood recunoaşte că la începutul carierei sale a picat pradă viciilor şi că nu întotdeauna a avut grijă de organismul său aşa cum ar fi trebuit, însă o dată cu schimbarea stilului de viaţă viaţa ei s-a îmbunătaţit semnificativ.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton