Michele Morrone, îndrăgostit de o româncă? Pentru cine și-ar fi părăsit actorul italian iubita

.

Michele Morrone, actorul italian celebru pentru rolul său din filmul „365 de zile”, se află în București zilele acestea. Actorul și-ar fi părăsit iubita pentru o româncă.

Michele Morrone, îndrăgostit de o româncă?

Are 33 de ani și este unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume și în ultima vreme a fost văzut, potrivit cancan.ro, în compania unei românce, o antrenoare de fitness din București, pe nume Bogdana Tancău. Conform sursei menționate anterior, cei doi au fost surprinși împreună pe străzile unei stațiuni turistice din Grecia.

Recent, Morrone și-a confirmat prezența în București prin câteva postări pe contul personal de Instagram, stârnind interesul fanilor și al celor care îl urmăresc în mediul online.

Michele Morrone a devenit cunoscut publicului larg după ce a jucat rolul lui Massimo Torricelli în filmul erotic „365 days” din 2020. Producția a doborât recordurile Netflix încă de la lansarea sa pe 7 iunie 2020.

Bogdana Tancău este antrenoare de fitness ce are o experiență de peste zece ani în domeniu său de activitate. Ea a reușit să își transforme pasiunea pentru mișcare într-o afacere de succes. Se spune despre Bogdana că în trecut ar fi fost implicată în afacerile controversaților frați Tate.

Citeşte şi: Nadia Comăneci, apariție surprinzătoare în costum de baie la 62 de ani. „Hai la plajă!” „Zeița de la Montreal” face zilnic mișcare

Citeşte și: Corina Bud, fără lenjerie intimă pe scenă. Cum a fost filmată artista

Citeşte şi: Cum arăta Ion Ţiriac, în tinereţe, fără mustaţa care l-a consacrat. Care este, de fapt, numele din buletin al afaceristului

Citeşte și: Elton John se confruntă cu probleme de sănătate. Prin ce a trecut artistul vara aceasta: „M-a lăsat cu vederea limitată”

Potrivit zonurilor, Morrone și-ar fi părăsit iubita, pe modelul Moara Sorio, pentru românca noastră.

Michele Morrone are doi copii

Morrone a trecut printr-un mariaj acum câțiva ani și are doi copii. El s-a căsătorit cu stilista libaneză Rouba Saadeh în 2014. Cuplul a avut o căsătorie civilă în Italia și Liban. Cei doi s-au despărțit în 2018. Au împreună doi fii, Marcus născut în 2014 și Brando, născut în 2017.

Într-o postare sinceră și emoționantă pe Instagram, Michele a vorbit despre divorțul său și despre perioada de depresie prin care a trecut. În cele din urmă, a ajuns să trăiască ca un pic retras într-un sat mic și să descopere lucrurile care sunt cu adevărat importante în viața sa. Nu a trecut foarte mult după separarea de soție, că Morrone a primit rolul în filmul care i-a adus celebritatea – „365 de zile”.

„Acum un an și jumătate eram pe cale să las totul, nu mai voiam să joc. Eram într-o stare gravă de depresie după ce m-am despărțit de soția mea. Am găsit de lucru ca grădinar într-un sat îndepărtat de 1000 de locuitori, pentru că nu mai aveam niciun ban în buzunar. Dar viața e ciudată, când ești în jos destinul îți scoate în față trenul potrivit și dacă ești puternic poți să-l iei. Întotdeauna trebuie să crezi în tine… întotdeuna! – a transmis el acum câțiva ani pe Instagram.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton