Michael Bolton, primele declarații după operația suferită pe creier. Diagnosticul crunt primit de la medici

.

Michael Bolton se recuperează după ce i-a fost îndepărtată o tumoare cerebrală. Artistul, în vârstă de 70 de ani, a dezvăluit, zilele trecute, într-un mesaj pe Facebook, că a fost diagnosticat cu cancer la creier chiar înainte de sărbători.

Michael Bolton este în perioada de recuperare, după operația suferită pe creier, și speră să revină cât de curând pe scenă.

Michael Bolton a aflat de tumoare înainte de sărbători

„Chiar înainte de sărbători, s-a descoperit că aveam o tumoare pe creier, care a necesitat o intervenție chirurgicală imediată”, a scris el. „Mulțumită echipei medicale incredibile, operația a fost un succes”, a precizat artistul, după operația pe creier.

Michael Bolton, care se află acum acasă alături de familie, le-a spus fanilor că va dedica următoarele două luni recuperării”, ceea ce înseamnă că va trebui să ia o pauză temporară de la turnee.

„Întotdeauna cel mai greu lucru pentru mine este să-mi dezamăgesc fanii sau să amân un spectacol, dar muncesc din greu pentru a-mi accelera recuperarea și a reveni în curând pe scenă, a scris el.

Michael Bolton, impresionat de mesajele primite

Cântărețul piesei „When a Man Loves a Woman” a încheiat postarea mulțumind susținătorilor săi pentru dragostea ce i-au purtat-o de-a lungul anilor. „Să ştiţi că păstrez mesajele voastre pozitive în inima mea şi vă voi oferi mai multe noutăţi de îndată ce voi putea”, a adăugat Michael Bolton, conform Daily Mail.

Citeşte și: Nicole Kidman, atingeri fierbinți cu soțul, Keith Urban, la plajă. Cum arată actrița în costum de baie la 56 de ani

Citeşte și: „Am inima complet zdrobită”. Nick Carter de la Backstreet Boys, devastat după moartea surorii sale, Bobbie Jean

Citeşte și: Cum a înăbușit Elena Ceaușescu idila dintre Zoia, fiica sa, și Petre Roman. Ce spune fostul premier despre povestea trăită

Citeşte și: Cum a făcut Raluka bani la 12 ani pentru a-și ajuta familia. „Am primit o sumă bunicică pe vremea aceea!”

Citeşte și: Irina Shayk, sfaturi pentru un ten fără imperfecțiuni la 38 de ani. Câți copii are modelul

Fanii i-au observat suferința

Deși solistul nu a precizat exact când a descoperit tumoarea, fanii au devenit din ce în ce mai îngrijorați de sănătatea lui, luna trecută, după ce a urcat pe scenă în timpul Paradei de Crăciun din Parcurile Disney.

Michael Bolton a purtat un sacou alb și pantaloni negri și a interpretat o versiune a piesei „Joy To The World”. Totuși, fanii au observat că ceva nu părea în regulă la el.

„Ce a fost în neregulă cu Michael Bolton la Parada de Crăciun? Părea că suferă”, a mărturisit un fan îngrijorat pe Twitter, în timp ce un alt altul a spus că Bolton îți dădea impresia că nu se poate mișca. „Devine trist”, au adăugat ei.

Michael Bolton a amânat mai multe concerte

La începutul lunii, Michel Bolton a fost nevoit să amâne unul dintre concertele sale din cauza unei boli nespecificate. Deși nu este clar cât timp va avea nevoie cântărețul pentru recuperare, se așteaptă să își înceapă turneul în Florida pe 1 februarie.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton