Mezinul lui Michael Jackson, război în instanță cu bunica lui. Blanket nu o lasă pe Katherine Jackson să folosească fondurile imobiliare

.

Blanket, mezinul lui Michael Jackson, în vârstă de 22 de ani, se află în plin război cu bunica lui. Acesta a cerut instanței să o împiedice pe Katherine Jackson (93 ani) să folosească fondurile imobiliare. La baza acestei dispute se află catalogul muzical al regretatului artist, care este subiectul unor negocieri legate de vânzare, cu executorii succesorilor.

Blanket, în război cu bunica lui

Bigi Jackson, cunoscut sub numele de Blanket, a depus mai multe documente în instanță pentru a o împiedica pe Katherine Jackson să folosească fondurile imobiliare în cadrul luptei juridice în curs. Acest pas făcut de mezinul lui Michael Jackson vine în contrast cu eforturile anterioare ale acestora, în care Blanket și bunica lui au făcut front comun împotriva vânzării catalogului muzical al artistului.

Pe de altă parte, Blanket nu s-a implicat în recursul făcut de Katherine împotriva deciziei instanței de a permite executorilor să continue explorarea opțiunilor de vânzare a catalogului, notează TMZ.

Avocații tânărului au declarat instanței că nu consideră recursul făcut de Katherine Jackson drept unul de succes, precizând că doresc să evite deprecierea valorii proprietății cu cheltuieli legale excesive.

Citește și: Fotografie rară cu fiul cel mic al lui Michael Jackson. Care este numele lui real și de ce a fost poreclit „Blanket” de tatăl lui

Citește și: De ce nu a vrut Priscilla Presley ca fiica ei să se mărite cu Michael Jackson: „Am fost îngrijorată”

Citește și: Cum arată La Toya Jackson la 67 de ani. Sora lui Michael Jackson a fost abuzată sexual de tatăl ei

Citește și: Reacția Adelei Popescu după ce s-a speculat că este însărcinată cu al patrulea copil. Mihaela Rădulescu: „Așa arată fericirea” / Foto&Video

Ce solicită fiul lui Michael Jackson instanței

Aceștia au solicitat instanței să „folosească cea mai bună judecată” și să decidă ca mama lui Michael Jackson să ramburseze „onorariile rezonabile ale avocatului” acumulate până în prezent.

Katherine Jackson a afirmat că fiul ei nu și-ar fi dorit vânzarea catalogului său muzical, în timp ce executorii judecătorești au precizat că este nevoie de această mișcare pentru a face față datoriilor masive ale moștenirii lui Michael Jackson.

În ciuda opoziției sale, instanța a acordat executorilor permisiunea de a continua procesul de vânzare, împotriva căreia Katherine a depus un recurs.

Nu este de mirare că Blanket a depus un dosar împotriva bunicii sale, ținând cont că aceasta ar primi o indemnizație anuală de șapte cifre, bani pe care tânărul ar prefera să îi folosească pentru problemele moșiei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Blanket Jackson

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton