Mesajul Prințului Harry către Kate Middleton, după apariția Prințesei de Wales la Wimbledon. Ducele de Sussex încearcă să repare relația cu fratele și cumnata sa

.

Prințul Harry ar fi contactat-o pe Kate Middleton după apariția ei de la Wimbledon de anul acesta. Se pare că ducele de Sussex și-ar dori să refacă relația cu fratele și cumnata sa, înaintea zilei sale de naștere.

Prințul Harry i-a trimis o scrisoare lui Kate Middleton

Fanii regali au fost încântați să o vadă pe Kate Middleton la finala masculină a turneului de la Wimbledon, pe fondul luptei Prințesei de Wales cu cancerul. La fel de fericit pare să fi fost și Prințul Harry. Ieșirea publică a cumnatei sale l-a făcut pe duce să ia legătura cu ea, în speranța că va repara, în cele din urmă, relația lor destrămată.

Prințul Harry se uita la Wimbledon și a fost încântat să o vadă pe Kate arătând atât de radiantă. El i-a trimis un bilet pentru a o felicita și pentru a-i spune cât de fericit a fost să o revadă și că este în stare să își reia îndatoririle după ce s-a retras pentru o perioadă din viața publică. Și Meghan la fel”, a afirmat o sursă citată de The Mirror.

Sursa a susținut că Prințul Harry crede că acesta este momentul perfect pentru a „încerca să repare” relația lui și a lui Meghan cu fratele și cumnata lui.

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit de ce nu o ia cu el pe Meghan Markle în Marea Britanie: „Este încă periculos”

Citește și: Meghan Markle, geloasă pe relația dintre Prințul Harry și Kate Middleton: „Chiar credea că va fi prințesă”

„Chiar dacă este o situație incomodă pentru toți, amândoi cred că, cu cât vor putea lăsa totul în urmă mai repede, cu atât mai bine”, a adăugat aceasta.

„Lui Harry nu-i vine să creadă că s-a ajuns în acest punct, s-a gândit cu adevărat că până acum ar fi trebuit să găsească o modalitate de împăcare și urăște să se gândească că această situație ar putea continua”, a precizat sursa respectivă.

Ducele de Sussex speră să repare relația cu Prinții de Wales

Se pare că Prințul Harry speră ca diferențele dintre el și fratele său să fie lăsate deoparte odată pentru totdeauna, înainte de ziua lui de naștere din luna septembrie, când va împlini 40 de ani. Dar lupta lui este una dificilă.

A fost o vreme când William, Kate și Harry erau de nedespărțit. Dar de la plecarea sa din Familia Regală, Harry, împreună cu soția sa Meghan Markle, au criticat cu înverșunare monarhia; de la notoriul lor interviu Oprah și seria lor Netflix până la cartea de memorii a lui Harry, „Rezervă”. Și se pare că totul a fost mult prea mult pentru Prinții de Wales.

Citește și: Imaginea cu Prințul Archie pe care toată lumea a ratat-o. Cât de mult seamănă cu Prințul Harry

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle au contactat-o pe Kate Middleton, după ce Prințesa a anunțat că are cancer

În timp ce Kate Middleton urmează tratamentul pentru cancer, William și soția sa au trei copii de îngrijit și se ocupă în același timp și de rolurile lor regale. Astfel că au decis să ignore ceea ce se întâmplă cu Harry și Meghan și să se concentreze „pe pozitivitate”.

În plus, William a decis să „taie complet legăturile” cu fratele său mai mic

„Cred că, în ceea ce îl privește pe William, Harry chiar nu există. William are suficientă presiune asupra inimii și a capului său, cu soția sa care își continuă tratamentul pentru cancer, tatăl său, jobul lui și copiii, cred că nu are loc în sufletul lui să-și facă griji pentru fratele lui înstrăinaty. Cred că William l-a renegat pe Harry”, a afirmat fostul corespondent regal al BBC, Jennie Bond.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry și Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton