Mel Gibson, spitalizat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

.
Mel Gibson a fost spitalizat timp de o săptămână, în primăvara acestui an, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, dar a ținut totul secret. Actorul este acum vindecat complet. 

Actorul şi regizorul australian Mel Gibson, în vârstă de 64 de ani, a fost diagnosticat cu COVID-19 în luna aprilie şi a fost tratat, timp de o săptămână, într-un spital din Los Angeles. Starul de la Hollywood a preferat să țină ascunsă lupta sa cu noul coronavirus.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

„A fost tratat cu medicamentul Remdesivir, cât timp a fost spitalizat, şi de atunci a fost testat negativ de mai multe ori şi pozitiv pentru anticorpi”, a declarat reprezentantul starului hollywoodian, potrivit news.ro.

Mel Gibson și iubita lui cu 34 de ani mai tânără, scenarista Rosalind Ross, locuiesc în California. Cei doi formează un cuplu din 2014 și au devenit părinții unui băiețel în 2017. Micuțul Lars Gerard Gibson este al nouălea copil al actorului.

Citește și: Idris Elba, traumatizat de perioada în care a suferit de COVID-19: „Mental, m-a lovit rău”

Mel Gibson, născut pe 3 ianuarie 1956, a fost recompensat cu două premii Oscar în 1996, pentru pelicula „Inimă neînfricată/ Braveheart”, la categoriile „cel mai bun film” şi „cel mai bun regizor”. Cineastul a fost nominalizat încă o dată la premiile Oscar, în 2017, cu filmul „Hacksaw Ridge”, la categoria „cel mai bun regizor”.

Sursă foto: Profimedia, Hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton