Meghan Trainor a devenit mamă pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul

.

Meghan Trainor, în vârstă de 29 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a adus pe lume un băiețel. Artista a născut sâmbătă, 1 iulie, însă a așteptat până acum pentru a da vestea cea mare.

Cântăreața a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu bebelușul și a dezvăluit și ce nume a ales pentru acesta.

Meghan Trainor a devenit mamă pentru a doua oară

Meghan Trainor a adus pe lume cel de al doilea copil pe data de 1 iulie, fix în ziua în care s-au împlinit 7 ani de când ea și Daryl Sabara au ieșit la prima lor întâlnire.

„Pe 1 iulie (la cea de a șaptea naiversare a primei noastre întâlniri) l-am întâmpinat pe Barry Bruce Trainor în această lume”, a scris Meghan pe Instagram.

„A fost un băiețel mare de 3,8 kilograme, așezat invers, dar am avut o cezariana uimitoare și de succes. Mulțumesc tuturor medicilor și asistentelor incredibile cau au avut atât de mare grijă de noi”, a mai scris Meghan Trainor pe rețelele de socializare.  

Bebelușul s-a alăturat primul copil al cuplului, Riley, în vârstă de 2 ani, despre care Sabara a spus că este încântat că va fi frate mai mare.

„Este pregătit să aibă un prieten permanent”, spunea actorul în luna iunie pentru People.

Citește și: Meghan Trainor a slăbit 27 de kilograme după ce a născut. „Mult timp nu m-am simțit atrăgătoare”

Citește și: Adele, reacție violentă după ce mai multe artiste au fost lovite în față la concertele lor: „Vă provoc”

Citește și: Albert de Monaco, poreclit Prințul Playboy, înainte de nunta cu Charlene. Ce scandaluri amoroase i-au condimentat viața

Citește și: Gena O’Kelley, soția lui Chuck Norris, apariție incendiară în piscină, la 60 de ani. Poza care a adunat peste 70 mii de aprecieri

Artista a avut probleme la prima sarcină

Daryl Sabara a dezvpluit că Meghan Trainor, care a suferit de diabet gestațional în prima sarcină, se simte foarte bine și de data aceasta nu s-a mai confruntat cu această afecțiune.  

„Este un soldat. Mulțimea de lucruri pe care le face fiind însărcinată și în general, vreau să spun că este o superfemeie. Pur și simplu sunt uluit de ea”, a mai zis Sabara.

În luna aprilie, artista a declarat că ea și Sabara așteaptă cu nerăbdare să îi ofere lui Riley un frate.

„Mă uit la soțul meu și spun „Suntem atât de norocoși”. Sunt cea mai bună versiune a mea. Fiecare copil va aduce o nouă versiune a mea. Așa că am nevoie de patru, cel puțin”, a afirmat atunci cântăreața.

Meghan Trainor a împărtășit cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare primele imagini cu fiul ei nou-născut

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton