Meghan și Harry, romantici în Caraibe. Cât costă o noapte de cazare într-un apartament sau o vilă din zonă

.

Meghan Markle și Prințul Harry au fost văzuți ținându-se de mână în timp ce se bucurau de o evadare romantică pe o insulă luxoasă din Caraibe, asta după ce au mers la New York pentru Ziua Mondială a Sănătății Mintale.

Ducele și ducesa de Sussex părea că au o relație fără probleme în timp ce se plimbau pe străzile de pe insula Canouan din St. Vincent și Grenadine, potrivit unei fotografii obținute de Daily Mail. „Păreau foarte fericiți că au o vacanță împreună”, a spus o persoană din interior pentru presă.

Citeşte și: Meghan Markle nu se mai afișează cu diamantele de la Diana. Prințul William e îngrijorat

Citeşte și: Meghan Markle a spus care e „cel mai important lucru” din viața ei, pe lângă mariajul cu Prințul Harry

Meghan Markle și Harry, relaxați și îndrăgostiți în vacanță

Dacă Harry a optat pentru o ținută lejeră, pantaloni scurți, un tricou, șlapi și o șapcă de baseball, Markle arăta șic într-o rochie maxi lungă, albă, din tricot, ochelari de soare și o pălărie de soare, accesorizată cu o panglică neagră.

Sursa a mărturisit că cei doi au ieșit dintr-un magazin cu alimente și nu au ezitat să facă câte un gest de afecțiune unul față de celălalt. Râdeau și păreau mulțumiți de tot ce trăiesc.

„Când Harry a ieșit din magazin, s-a izbit ușor de unul dintre butoaile de afară și au chicotit amândoi, iar Meghan a încercând să îi prindă mâna”, a spus informatorul. Nu este clar dacă Prințul și soția lui au stau într-unul dintre apartamentele sau vilele de lux din zonă, care au prețuri cuprinse între 600 de dolari și 3.000 de dolari pe noapte, în funcție de aspect.

Cei doi s-au bucurat de călătoria lor fastuoasă fără cei doi copii ai: Archie, 4 ani, și prințesa Lilibet, 2 ani.
Luni, Sussex au revenit în Statele Unite cu un avion privat și au aterizat la Atlanta. Meghan Markle și Prințul păreau teribil de relaxați la venire, semn că vacanța a fost una benefică pentru ei.

Citeşte și: Harry, după ce a văzut scenele intime cu Meghan Markle în „Suits”. „Ar fi nevoie de șocuri electrice pentru a-mi scoate acele imagini din cap”

Citeşte și: Meghan Markle și Prințul Harry își caută locuință lângă Lady Gaga și Leonardo DiCaprio. Ducesa încearcă să revină la Hollywood

Meghan Markle și Harry au plecat în vacanță fără copii

Înainte de mini-escapada lor, Harry, 39 de ani, și Markle, 42 de ani, au mers la New York pentru a discuta despre sănătatea mintală.

În timpul Summitului Fundației Archewell, intitulat „Bunăstarea mintală într-o era digitală”, Harry și Markle au discutat cu moderatorul Carson Daly despre efectele dăunătoare ale hărțuirii cibernetice.

„Acum un an ne-am întâlnit cu unele dintre familii și, la acea vreme, era imposibil să nu plângem auzind poveștile lor”, au spus ei, conform People. Un videoclip filmat în cadrul evenimentului, care a fost postat pe Twitter, o arată pe Meghan îmbrățișând câțiva dintre vorbitori după ce aceștia au coborât de pe scenă.

Luna trecută, Meghan Markle a participat alături de Harry la Jocurile Invictus din din Germania. Apoi, cei doi au luat parte la strângerea de fonduri organizată de Kevin Costner la moșia sa din Santa Barbara, California.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton