Meghan Markle vrea ca Harry „să-și înghită mândria și să implore familia regală să îl ierte”. Ce a pățit ducesa

.

Meghan Markle se simte „umilită” de creatorii producției „Family Guy” și consideră că atacul acestora a fost „total nedrept”, după ce ea și Prințul Harry au apărut într-un episod în care sunt prezentați ca niște copii răsfățați. Acum, ducesa de Sussex încearcă să refacă reputația cuplului în America.

Surse apropiate ducilor de Sussex au declarat că episodul din serialul american a fost „o insultă scandaloasă” și i-a făcut pe aceștia să simtă că „nu sunt luați în serios de către oameni”. Sursa a adăugat că Harry și Meghan nu pot lua nicio pauză, după ce au fost prinși în „atacul din partea Hollywood-ului”.

Meghan Markle se simte „umilită”

Prietenii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle au dezvăluit că „atacul sălbatic” din episodul Family Guy a arătat că „lucrurile s-au întors împotriva lor în America”, iar fostei actrițe nu îi place acest lucru.

„Meghan a spus că nu acceptă să fie umilită în acest fel și este disperată să găsească o soluție. Sunt în modul de panică”, au spus sursele citate de Mirror.co.uk.

„Ceea ce i-a lovit cel mai tare și îi deranjează cel mai mult este că sunt scoși în evidență ca niște escroci și copii răsfățați”, a menționat sursa, care a precizat că Meghan crede că singura modalitate de a-și salva marca este ca soțul ei „să-și înghită mândria și să implore familia regală să îl ierte”.

Citește și: Harry și Meghan Markle, în conflict din cauza planurilor pentru sărbători. Ce dorință are Prințul

Citește și: Expert regal: Prințul Harry „este dependent” de Meghan Markle. Ce s-a întâmplat cu Ducele de Sussex, după mutarea în America

Citește și: Atacul lui Meghan Markle asupra Prințesei Kate. Memoriile soției lui Harry, ultima lovitură pentru regali

Citește și: Vedete urmărite de hackeri. Cum au rămas Simona Gherghe, Maria Buză sau Andi Vasluianu fără conturile de Facebook și Instagram

Ducii de Sussex, ridiculizați în noul episod Family Guy

Prințul Harry și Meghan Markle sunt prezentați în cel mai nou episod al show-ului de satiră american Family Guy. Aici, personajul principal, Peter Griffin, se compară cu cuplul, în timp ce stă cu un grup de prieteni la masă. Vorbind cu amicii săi, Peter încearcă să găsească modalități prin care poate obține banii pe care îi datorează.

Apoi îi vine ideea „să se descurce singur”, la fel cum au făcut Meghan și Harry când au demisionat din funcția de membri activi al Familiei Regale Britanice în anul 2020.

Apoi, în prim plan apar ducii de Sussex, care stau la piscină, în costumele de baie. Un majordom îi servește și le înmânează „milioane de la Netflix”.

În timp ce îi dă banii, majordomul îi zice lui Harry: „Domnule, milioanele dumneavoastră de la Netflix pentru… nimeni nu știe ce”, iar ducele răspunde: „Pune-i cu restul”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton