Meghan Markle va avea un nou podcast. Anunțul făcut de soția Prințului Harry: „O modalitate fantastică de a începe 2024”

.

Meghan Markle a semnat un nou contract, la câteva luni după ce s-a despărțit de Spotify, după doar un sezon al podcastului „Archetypes”. Vestea a fost dată de soția Prințului Harry, pe noua lor pagină web, sussex.com.

Pe lângă un sezon al serialului ei Spotify Archetypes care este acum distribuit pe toate platformele de podcast, Meghan urmează să lanseze și o nouă emisiune. Însă, până acum, nu au fost oferite prea multe detalii despre acest proiect ce este realizat în colaborare cu Lemonada Media.

Meghan Markle va avea un nou podcast

„Sunt mândră să pot anunța că mă alătur echipei geniale de la Lemonada pentru a-mi continua dragostea pentru podcasting”, a spus Meghan Markle într-un comunicat.

„A putea susține o companie fondată de femei cu o listă de podcasturi extrem de distractive și care provoacă gândirea, este o modalitate fantastică de a începe 2024. Planul nostru de a relansa Archetypes, astfel încât mai mulți oameni să aibă acum acces la el, precum și lansarea unui nou podcast dinamic este în lucru. Sunt dornică să îl pot împărtăși în curând și sunt nespus de bucuroasă să mă alătur familiei Lemonada”, a mai spus Ducesa de Sussex.

Și Jessica Cordova Kramer, CEO și co-fondator al Lemonada, a făcut câteva declarații pe marginea acestui subiect.

„Suntem foarte onorați că Meghan a avut încredere în noi pentru a ajuta la democratizarea accesului la Archetypes și că atât de mulți oameni din întreaga lume vor avea acces la serial în curând. Talentul lui Meghan ca gazdă și creator este de neegalat și suntem încântați să creăm împreună cu ea o nouă serie care îi stimulează abordarea de a crea artă care contează”, a afirmat Kramer.

Citește și: Acasă la Prințul Harry și Meghan Markle. Cum arată fabulosul conac de 14 milioane dolari. „Am făcut tot ce am putut pentru a obține casa!”

Citește și: Harry a umilit-o pe Camilla atunci când a mers să își viziteze tatăl bolnav. Soția lui Charles nu o să uite acest „tratament”

Meghan Markle și Prințul Harry anunța, în 2020, un parteneriat pe mai mulți ani între Spotify și compania lor de producție, Archwell. În iunie 2023, Ducii de Sussex au precizat că această înțelegere s-a încheiat.

Ducii de Sussex au decis să își păstreze titlurile regale pe noul website

Meghan Markle și Prințul Harry ar putea supăra din nou membrii familiei regale britanice, după lansarea noului lor site, sussex.com. Ducii au ales să își păstreze și folosească titlurile regale pe acest nou website, lucru care nu va fi deloc pe placul seniorilor regali.

Citește și: Ce vor face Prințul Harry și Meghan Markle de Valentine’s Day. Cuplul va sărbători în mod atipic Ziua Îndrăgostiților

Citește și: Prințul Harry, întâlnire fulgerătoare cu Regele Charles. De ce nu mai vrea Meghan Markle „să pună piciorul” în Anglia

De asemenea, faptul că aceștia au ales să folosească emblema regală în ceea ce pare a fi scopuri comerciale, ar putea duce la noi controverse cu Palatul Buckingham.

„Vor avea probleme reale cu utilizarea numelui Sussex. Este un titlu regal și, dacă există vreun indiciu de comercialism în acest sens, acesta va fi închis. Este uimitor că nu pot vedea cât de ciudat este”, a afirmat o sursă pentru Daily Mail.

Pe de altă parte, un apropiat de-al ducilor de Sussex a precizat că au ales să folosească numele „Sussex” întrucât acesta este numele lor de familie.

„Prințul Harry și Meghan sunt Ducele și Ducesa de Sussex. Acesta este un fapt. Este numele lor de familie”, a precizat el.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Meghan Markle și Prințul Harry

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton