Meghan Markle și Prințul Harry își caută locuință lângă Lady Gaga și Leonardo DiCaprio. Ducesa încearcă să revină la Hollywood

.

Prințul Harry și Meghan Markle plănuiesc să se mute din Montecito și să se relocheze într-o zonă mult mai apreciată de marile vedete, Malibu. Acolo locuiesc Lady Gaga, Cher, Simon Cowell, precum și Leonardo DiCaprio.

Ducii de Sussex ar dori, astfel, să revină în orașul în care Meghan a copilărit. Cei doi analizează posibilitatea de a se muta în Malibu, unde locuiesc unii dintre cele mai mari vedete de la Hollywood.

Prințul Harry și Meghan Markle ar vrea să se mute în Malibu

Cuplul se află în primele etape de cumpărare ale unei case în acea regiune, care este considerată una dintre cele mai dorite locații din Statele Unite ale Americii.

O sursă a declarat pentru The Express că un factor cheie în căutarea lor este proximitatea ce centrul orașului Los Angeles și Beverly Hills, care se află la mai puțin de o oră distanță.

În prezent, călătoriile în orele de vârf de la proprietatea lor din Montecito la Los Angeles pot dura peste trei ore.

Un alt factor semnificativ ar fi decizia recentă a lui Meghan Markle de a fi reprezentată de agentul Ari Emanual de la Agenția de Talente William Morris Endeavour (WME).

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, nouă lovitură pentru Casa Regală. „Picanterii! O poveste pe marele ecran despre ce s-a întâmplat la Palat”

Citește și: Regula pe care Kate Middleton și Meghan Markle au încălcat-o la Wimbledon. Accesoriul pe care nu ar fi trebuit să-l poarte

Meghan Markle vrea să revină la Hollywood

Meghan caută acum să își extindă profilul media ca producător, filantrop și creator de conținut cu ajutorul conexiunilor și experienței lui Emanuel.

„Harry și Meghan își revizuiesc opțiunile de viață, Malibu fiind un loc de interes. Au vizitat zona de câteva ori, în secret, și au văzut ce se află pe acolo”, a dezvăluit o sursă.

„Iar Meghan cunoaște anumite părți ale regiunii, fiindcă a crescut acolo. Nu este sigur dacă vor vinde casa din Montecito sau doar vor achiziționa o proprietate în Malibu. Mișcarea vine în timp ce Meghan se concentrează să revină la Hollywood cu WME”, a precizat sursa.

„Este inteligent să fii aproape de Beverly Hills și Los Angeles, unde se fac oferte. Și, desigur, există o adevărată scenă în Malibu, unde vedetele importante, producătorii și directorii de studio se întâlnesc, socializează și fac oferte în timpul cinei și a petrecerilor pe plajă. Cu siguranță Prințul Harry și Meghan vor fi bineveniți la orice petrecere majoră și vor fi invitați doriți”, a explicat aceeași sursă.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, la un pas de despărțire? Ducele de Sussex ar fi văzut „adevărata față” a soției sale

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle au eliberat Frogmore Cottage, la cererea Regelui Charles: „Bunurile le-au fost expediate în California”

Malibu, locația ideală pentru copiii vedetelor

Ducii de Sussex vor fi nevoiți să ia curând o decizie cu privire la șocalizarea copiilor lor, întrucât Archie va împlini cinci ani anul viitor. Educația la domiciliu este alegerea normală pentru cei cu venituri mari, însă școlile din Malibu sunt populare printre părinții celebri.

„Malibu are o mulțime de școli unde copiii vedetelor se bucură de o școală normală. Nu este ceva extraordinar că copiii marilor vedete se află acolo împreună”, a mai spus sursa citată.

În anul 2019, fratele lui Meghan Markle, Tom, a vorbit despre amintirile frumoase pe care sora lui le are de pe vremea copilăriei în Malibu.

Ducii de Sussex au cheltuit 14,65 milioane dolari pe proprietatea lor din Montecito, o comunitate de lux din Santa Barbara, California. Aceasta are nouă dormitoare, 16 băi, săli de jocuri, o sală de fitness, terenuri de tenis și o ceainărie.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Meghan Markle și Prințul Harry

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton