Meghan Markle și Prințul Harry au sărbătorit 6 ani de la nuntă. De ce nu i-a plăcut Reginei Elisabeta rochia de mireasă a ducesei

.

Meghan Markle (42 ani) și Prințul Harry (39 ani) au sărbătorit pe data de 19 mai șase ani de când au devenit soț și soție. Aniversarea ducilor de Sussex, care locuiesc în California alături de copiii lor, Archie și Lilibet, a fost trecută cu vederea de familia regală britanică, care nu a transmis niciun mesaj public cu această ocazie. Mai mult, s-a aflat acum că Reginei Elisabeta nu i-a plăcut rochia de mireasă a lui Meghan.

Meghan Markle și Prințul Harry au sărbătorit 6 ani de căsnicie

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018 în cadrul unei ceremonii regale la capela St George de la Palatul Windsor. Toți ochii au fost îndreptați atunci asupra noului cuplu regal, care părea să promită să devină unul dintre favoritele susținătorilor familiei regale.

Asta până când, în anul 2020, ducii de Sussex au anunțat că renunță la îndatoririle lor de membri seniori ai Casei Regale și că au decis să se mute în Statele Unite. Anunțul a fost unul devastator pentru familia regală, acesta fiind apoi urmat de dezvăluiri controversate din partea celor doi.

Acum, la 6 ani de când și-au spus „Da”, Meghan Markle și Prințul Harry par să-și fi regăsit liniștea și fericirea. Cel puțin așa a afirmat fosta actriță în timpul turneului lor de săptămâna trecută din Nigeria.

Ducii de Sussex obișnuiesc să sărbătorească aniversarea nunții lor făcând schimb de cadouri bazate pe tradiție.

„Le place să își ia propria răspundere asupra cadourilor tradiționale de nuntă”, a declarat anterior o sursă pentru People.

Citește și: Ce poreclă a primit Meghan Markle după turneul în Nigeria. Ducilor de Sussex li s-a cântat imnul britanic

Citește și: Meghan Markle, uimită de afirmația făcută de fiica sa, Lilibet: „S-a uitat la mine și mi-a spus”

„Prima aniversare a fost cea de hârtie, iar Meghan a scris discursul de nuntă și l-a înrămat pentru el”, a dezvăluit aceasta.

La cea de-a doua aniversare, în 2020, la scurt timp după ce s-au mutat în California, după ce s-au retras ca membri lucrători ai familiei regale, „amândoi și-au oferit reciproc cadouri bazate pe „bumbac”.

Pielea este un cadou tradițional pentru a treia aniversare, urmat de fructe și flori pentru patru ani și lemn pentru anul cinci.

La cea de-a șasea aniversare în mod tradițional se oferă cadouri ce au la bază fierul.

Ce nu i-a plăcut Reginei Elisabeta a II-a la rochia de mireasă a lui Meghan

Pentru ziua ei cea mare Meghan Markle a ales să lucreze cu casa de modă Givenchy și Clare Waight Keller, prima lor femeie director artistic. Ducesa a lăudat estetica elegantă a designerului și croiala impecabilă. Rochia discretă era lungă până la podea și avea mâneci lungi cu un decolteu bateau, care reflectă stilul personal clasic al lui Meghan.

Costând 100.000 de lire sterline, a întruchipat perfect „stilul ei american fără efort”, a spus Waight Keller, care a descris rochia finită ca „nu prea feminină, dar nici minimală”.

Citește și: Meghan Markle o copiază pe Prințesa Diana, într-un blazer de 3.600 dolari. Cum a fost surprinsă ducesa de Sussex la revenirea în America

Citește și: Meghan Markle, în ținute de 12.000 de euro în timpul turneului din Nigeria. Ducesa de Sussex i-a adus un tribut Prințesei Diana

Dar se pare că Regina Elisabeta a II-a nu a fost atât de încântată de rochia de mireasă a celei care a devenit soția nepotului ei.

Regretata suverană ar fi crezut că rochia era „prea albă” pentru ca o femeie divorțată să o poarte în biserică.

„Din punctul de vedere al monarhului, nu era potrivit ca o divorțată care se recăsătorește în biserică să arate atât de extravagant de virgină”, a afirmat comentatorul regal Ingrid Seward, citată de Daily Mail.

Meghan Markle a adăugat o notă personală rochiei sale de mireasă. Aceasta a cusut în tiv o bucată de material albastru din rochia pe care a purtat-o la prima ei întâlnire cu Prințul Harry. Crearea look-ului regal a durat 3.900 de ore și a implicat o echipă de 50 de persoane.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini de colecție de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton