Meghan Markle și-a schimbat numele pe certificatul de naștere al lui Archie. Ce apare la rubrica „mamă”

.

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți pentru prima dată în mai 2019, când a venit pe lume fiul lor, Archie, iar un an mai târziu au renunțat la rolurile de membri seniori ai familiei regale britanice. Iar acum s-a aflat că ducesa de Sussex și-a schimbat numele din certificatul de naștere al fiului ei, aceasta fiind o mișcare fără precedent.

Meghan Markle și-a schimbat numele de pe certificatul de naștere al lui Archie

Prințul Archie s-a născut pe 6 mai 2019, iar nașterea lui a fost înregistrată 11 zile mai târziu, înainte ca un amendament să fie făcut pe data de 5 iunie. În actul de naștere a copilului, la mamă, nu mai este trecut numele Rachel Meghan, ci Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex. Schimbarea neobișnuită a avut loc pe măsură ce apăreau tot mai multe zvonuri cu privire la o ruptură între Harry și fratele său, William, și partenerele lor de viață.

Potrivit The Sun, această mișcare ar veni ca o aroganță la adresa lui Kate Middleton și a Prințului William, deoarece toți cei trei copii ai lor au trecut numele lui Catherine pe certificatele de naștere.

De asemenea, se spune că astfel Harry o plasează pe Meghan Markle la egalitate cu mama sa, Prințesa Diana, care întotdeauna și-a folosit titlul regal „Alteța sa Regală Prințesa de Wales”.

Citește și: Meghan Markle o copiază pe Prințesa Diana, într-un blazer de 3.600 dolari. Cum a fost surprinsă ducesa de Sussex la revenirea în America

Citește și: De ce a părăsit, de fapt, Meghan Markle familia regală: „Voia să fie vedeta”. Cum se comporta ducesa de Sussex cu angajații

La câteva zile după ce au fost făcute schimbările în certificatul de naștere al lui Archie, Harry și Meghan au părăsit organizația caritabilă pe care o conduceau cu Prințul William și Kate Middleton, iar după câteva luni au plecat în America, într-o mișcare pe care comentatorii regali au numit-o „Megxit”.

Ce spun experții regali despre mișcarea făcută de ducesa de Sussex

Mai mulți comentatori regali au vorbit despre această schimbare făcută de Meghan Markle, în încercarea de a explica de ce soția lui Harry a luat această decizie.

„Este extraordinar și ridică tot felul de întrebări cu privire la ceea ce gândeau ducii de Sussex”, a afirmat Lady Colin Campbell, cea care a descoperit amendamentul.

Pe de altă parte, Dickie Arbiter, fostul secretar de presă al Reginei Elisabeta, a spus că această schimbare ar fi putut fi „o parte incipientă a planului lor”.

Citește și: Meghan Markle, geloasă pe relația dintre Prințul Harry și Kate Middleton: „Chiar credea că va fi prințesă”

Citește și: Cum se înțeleg Kate Middleton și Prințul William, după diagosticul de cancer al Prințesei de Wales. Expert regal: „Este stânca ei”

„Pentru un regal să schimbe un certificat de naștere este fără precedent, dar să elimine prenumele este remarcabil, poate că acesta este un alt semn că erau disperați să facă ceva diferit față de ducii de Cambridge (n.r. actualii Prinți de Wales)”, a precizat expertul regal Ingrid Seward.

Relația ducilor de Sussex cu familia regală s-a destrămat și mai mult după publicarea cărții autobiografice „Rezervă” a Prințului Harry. Mezinul Regelui Charles și soția lui locuiesc în Montecito, California, alături de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet.  

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Meghan Markle și Prințul Harry

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton