Meghan Markle, iubita prințului Harry, adoră îmbrăcămintea vegană

.
Iubita prințului Harry a mărturisit că preferă obiectele de vestimentație din piele vegană, varianta sintetică a pielii de origine animală, declarând de asemenea că adoră friptura de pui, conform EFE.

Protagonista serialului de televiziune Suits, a făcut aceste declarații în cadrul unui interviu publicat în numărul din mai al revistei britanice Good Housekeeping în care a vorbit despre preferințele sale culinare și despre modă.

Nimic nu este mai delicios decât un pui fript perfect. Eu aduc așa ceva la petreceri la cină și îmi fac mulți prieteni”, a povestit actrița, potrivit The Telegraph. De asemenea, actrița americană a spus că secretul unei vestimentații potrivite este ca fiecare să adauge la aceasta „propriul punct de vedere” și a subliniat faptul că adoră pantalonii crop din piele vegană.

Meghan Markle l-a cunoscut pe prințul Harry în luna mai a anului trecut în Canada, în timp ce prințul promova Jocurile Invictus 2017 de la Toronto, oraș în care actrița locuiește pentru a participa la filmările serialului Suits.

Foto: Hepta.ro

Citește și: Prințul Harry și iubita lui, Meghan Markle, surprinși în ipostze interzise

Reguli ciudate pe care le va respecta Meghan Markle dacă va deveni soția prințului Harry

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton