Meghan Markle, geloasă pe relația dintre Prințul Harry și Kate Middleton: „Chiar credea că va fi prințesă”

.

Meghan Markle este „incredibil de invidioasă” pe Kate Middleton pentru legătura pe care aceasta o are cu Prințul Harry și pentru experiența ei în familia regală, susține un expert regal. Dezvăluirile vin în contextul în care se apropie Jocurile Invictus, iar ducele de Sussex este așteptat în Marea Britanie, în timp ce prezența soției lui încă nu a fost confirmată.

Meghan Markle, geloasă pe relația dintre Prințul Harry și Kate Middleton

Meghan Markle a fost descrisă de un expert regal ca fiind „geloasă” pe legătura pe care Prințesa Catherine o are cu soțul ei, Prințul Harry. Ducele de Sussex și Kate Middleton au avut o legătură strânsă înainte ca Harry și soția lui să se căsătorească în 2018 și înainte ca cei doi să decidă să părăsească familia regală doi ani mai târziu.

S-a spus că Prințesa de Wales era „sora pe care Harry și-a dorit-o” și, înainte de nunta cu Meghan Markle, mezinul Regelui Charles era adesea văzut în compania Prințului William și al lui Kate.

Un expert regal susține acum că Meghan a fost „incredibil de invidioasă” pe Prințesa de Wales și pe viața ei cu Prințul William, în comparație cu ceea ce a experimentat ea.

Citește și: Meghan Markle, comparată de un biograf regal cu Wallis Simpson: „Foarte narcisiste, dominatoare”. Ce spune despre Prințul Harry

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, invitați de Prințul William și Kate Middleton în Marea Britanie. Cum au răspuns

Ingrid Seward, redactor-șef al revistei Majesty și autoare a cărții „My Mother and I” a explicat pentru The Telegraph: „Cred că Meghan trebuie să fi fost incredibil de invidioasă și apoi geloasă pe Kate. Am auzit că Meghan chiar credea că va fi prințesă și că va locui în Castelul Windsor. În schimb acolo sunt William și Kate cu această casă frumoasă, în timp ce ei sunt blocați în Nottingham Cottage, pe care Harry obișnuia să o numească „coliba mea”.

Când s-au răcit relațiile dintre Harry și cumnata sa

Relația ducilor de Sussex cu Kate Middleton a fost tensionată în ultimii an în urma comentariilor făcute de aceștia în interviuri, dar și în autobiografia lui Harry din 2023, „Rezervă”. Cartea a provocat o ruptură între Harry și cumnata sa, după ce ducele a dezvăluit diverse incidente în centrul cărora se aflau Prințesa de Wales și Meghan Markle, iar Catherine nu cădea într-o lumină pozitivă.

Citește și: Meghan Markle consideră că relația ei cu Kate Middleton este „otrăvitoare”. Ce s-a întâmplat între cele două cumnate

Citește și: Meghan Markle, în vizită la un spital de copii cu o ținută de peste 4.200 de dolari. Cum s-a îmbrăcat soția Prințului Harry

După lansarea cărții Prințului Harry s-a spus că soția Prințului William a fost surprinsă de atacurile împotriva ei și a altor membri ai familiei regale și nu a vrut să-i ierte pe Harry și Meghan pentru felul în care au portretizat viața regală. În carte, ducele de Sussex a vorbit fără ocolișuri despre relația tensionată dintre Kate și soția sa.

Se pare că Prințul Harry se luptă acum cu „regretele” în ceea ce privește felul în care a vorbit despre Kate Middleton și despre familia regală în cartea lui, mai ales în lumina ultimelor dezvăluiri făcute de Prințesa de Wales despre sănătatea sa. Luna trecută, soția Prințului William a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer, iar acum face un tratament preventiv cu chimioterapie.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton, Meghan Markle și Prințul Harry

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton