Meghan Markle a fost cerută în căsătorie de prințul Harry?

.
Se pare că prințul Harry a cerut-o în căsătorie pe Meghan Markle. Cei doi sunt împreună de aproximativ un an și un prieten al prințului Harry a dezvăluit presei că fratele mai mic al prințului William ar fi îngenuncheat în fața lui Markle.

Prințul Harry nu a obținut încă binecuvântarea buncii sale, regina Elisabeta. De obicei, membrii casei regale respectă o tradiție de a aștepta cel puțin doi ani până a cere în căsătorie. Motivul pentru care prințul Harry s-a grăbit este că vrea să fie sigur că bunicul său, prințul Phillip (96 ani) va apuca să fie prezent la nunta sa.

Harry ar fi cerut-o în căsătorie pe Meghan în Botswana, dar nu i-a oferit și un inel, pentru că așteaptă ca inelul să fie fabricat dintr-o bijuterie mai veche a mamei sale, prințesa Diana. Prințul i-ar fi oferit, în schimb, o brățară specială.

Înainte de a face anunțul logodnei, prințul Harry îi va cere și binecuvântarea reginei Marii Britanii. Inelul de logodnă ar costa nu mai puțin de 100.000 lire sterline.

Un prieten de-al prințului Harry a declarat pentru DailyStar: “Meghan nu va ateriza pe aeroportul Heathrow cu un inel uriaș pe deget. Harry le-a spus prietenilor său că speră să facă marele anunț în septembrie.”

Sursa foto Northfoto/ Peter Phipp / MEGA TheMegaAgency.com

Citește și Cum a reacționat Meghan Markle după ce a fost întrebată dacă vrea să se căsătorească cu Prințul Harry

Citește și Ce cadou a primit Meghan Markle de la prințul Harry

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton