Meghan Markle, deranjată că cei trei copii ai lui Kate Middleton sunt mai bine văzuți: “Trăia cu frică”

.

Meghan Markle și Prințul Harry au fost dezamăgiți atunci când au văzut că Prințul Archie este tratat diferit în comparație cu copiii lui Kate și William, susține o nouă carte. Potrivit publicației, Meghan Markle ar fi supărată că Prințul Archie este văzut altfel, iar Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se bucură de alte beneficii.

Omid Scobie detaliază modul în care Prințul Harry credea că fiul său, Prințul Archie, se confruntă cu mai multe amenințări, dar are parte de mai puțină securitate. Autorul susține că Prințul Harry avea convingerea că fiul său e pândit de pericol, în timp ce copiii Prințului William și ai Prințesei Kate beneficiau de toată atenția.

Meghan Markle, victima unor conspirații

Scobie menționează în cartea sa că Meghan Markle a atras critici semnificative înainte de nașterea prințului Archie și s-a confruntat cu teorii ale conspirației, mulți susținând că se preface că e însărcinată.

Unul dintre cei mai în vârstă consilieri ai ducilor de Sussex la acea vreme a spus că Meghan trăia cu frică „Trăiește cu frică. Nu doar pentru ea însăși, ci și pentru copil. Nu te poți aștepta ca cineva să trăiască așa”, a spus el.

Archie s-a confruntat cu mai multe amenințări decât alți copii regali, dar nu s-au luat măsuri suplimentare de siguranță. Ierarhia a avut în continuare prioritate și, fiind al șaptelea la rândul său la tron la acea vreme, Archie nu era considerat o prioritate.

Citeşte și: Theo Rose, lovită de burnout: „Tot zic că am obosit, dar nu sunt în stare să schimb nimic”

Citeşte și: Cătălin Măruță, supărat că Andra nu a putut face spectacol de Crăciun la Sala Palatului: „O să vă povestesc eu de ce” / Video

Citeşte și: Ce picioare tonifiate are Kate Middleton! Roșul i-a dat curaj. A fost tandră și cu William

Citeşte și: Cum a reușit Kate Middleton să îl câștige de partea ei pe Regele Charles. De ce a plâns Prințesa în ziua nunții cu William

Citeşte întreaga ştire: Lili Sandu, detalii despre starea de sănătate a mamei sale, la Fresh by Unica: „Reînvățăm să mergem, practic” / Exclusiv

Ce acuzații aducea Harry și cum era tratat de William

Prințul Harry era conștient că ceilalți aveau o „echipă de securitate mai mare”. „Nimeni nu se gândește că soția mea este birasială, iar fiul meu este de rasă mixtă”, a spus Prințul Harry unui consilier ,în 2019”, se spune în Endgame. „Nimic din toate acestea nu se înregistrează”.

Cartea lui Scobie detaliază multiple acuzații cu privire la tratamentul primit de ducii de Sussex, ca urmare a deciziei lor de a renunța la îndatoririle regale în 2020. Printre multiplele afirmații-bombă, Scobie susține că Prințul William a „sancționat în secret” scurgerile de informații despre Prințul Harry și că a ignorat textele fratelui său în ziua morții Reginei Elisabeta a II-a, forțându-l să închirieze un zbor de 30.000 de lire sterline de la Aeroportul Luton la Aberdeen.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton