Meghan Markle, cu un accesoriu de 4.700 dolari în prima zi a vizitei în Columbia. Ducesa de Sussex, în trei ținute spectaculoase

.

Meghan Markle și Prințul Harry au călătorit în Columbia pentru o vizită oficială, iar în prima zi a vizitei ducesa de Sussex a purtat trei ținute demne de remarcat, dar și un accesoriu în valoare de peste 4.000 dolari. Soția mezinului Regelui Charles a întors toate privirile încă din clipa în care a fost întâmpinată de vicepreședintele Francia Márquez.

Meghan Markle, accesoriu de 4.700 dolari în prima zi a vizitei în Columbia

Meghan Markle a intrat din nou în centrul atenției, odată cu vizita oficială a ducilor de Sussex în Columbia, la invitația vicepreședintelui Francia Márquez. Prima zi a cuplului în America de Sud a inclus o întâlnire cu Márquez, moment în care au făcut schimb de cadouri înainte de a participa la o sesiune de perspectivă cu elevii de la școala Colegio Cultura Popular din Bogotá.

Cu această ocazie, Meghan a ales să poarte o ținută formată dintr-o vestă Veronica Beard bleumarin cu nasturi, în valoare de 598 dolari și pantaloni creați de aceeași marcă în valoare de 448 dolari.

Însă ceea ce a atras imediat atenția a fost un accesoriu purtat de ducesa de Sussex: o geantă Loro Piana, care costă 4.700 dolari.

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit de ce nu o ia cu el pe Meghan Markle în Marea Britanie: „Este încă periculos”

Citește și: Cum arăta Meghan Markle în copilărie. Ducesa de Sussex împlinește 43 ani

Ducesa de Sussex, într-o rochie creată de un designer columbian, de 2.150 dolari

Ducele și ducesa de Sussex și-au continuat vizita în țara sud-americană pe 15 august cu un spectacol la Centrul Național pentru Arte din Bogotá. Cu această ocazie, Meghan Markle și-a schimbat ținuta bleumarin cu o rochie Navajo Weaver creată designerul columbian Johanna Ortiz, în valoare de 2.150 dolari.

În timp ce rochia poate fi purtată cu mâneci cu volane sau fără bretele, Meghan a optat să o îmbrace în varianta cu bretele subțiri. Și-a lăsat părul desfăcut, după ce l-a purtat într-un coc pe spate mai devreme în cursul zilei, și și-a completat look-ul cu cercei Lanvin, un ceas și o brățară Cartier și pantofi Jimmy Choo.

Nu este prima dată când Meghan alege o ținută creată de Johanna Ortiz. Soția Prințului Harry a optat în special pentru multe rochii ale creatoarei d emodă născut în Cali în timpul vizitei cuplului în Nigeria în 2023, precum și la Premiile Women of Vision.

Citește și: Meghan Markle, dezvăluiri despre lupta cu depresia. Ce spune limbajul trupului ducesei de Sussex, în cel mai nou interviu

Citește și: Meghan Markle, cu un colier de peste 15.000 de euro la gât, la prânz cu o prietenă. Cum arată bijuteria / Foto

Meghan Markle a purtat mătase la summitul de la Universitatea EAN

Cea de-a treia ținută purtată de Meghan Markle în prima zi a vizitei în Columbia a fost formată dinr-o cămașă maro și pantaloni de mătase.

Ducesa de Sussex a fost prezentă la Responsible Digital Future Summit de la Universidad EAN, găzduit de Fundația Archewell a cuplului, în parteneriat cu Biroul Vicepreședintelui Columbia și Luminate.

Împreunând diverse nuanțe de maro, ținuta monocromă a lui Meghan a inclus o bluză Victoria Beckham cu nasturi în valoare de 773 dolari, pantaloni de mătase de la La Ligne de 295 dolari și tocuri Aquazzura.

Ducele și ducesa de Sussex au urcat pe scena summit-ului pentru a sublinia nevoia de siguranță online în Sudul Global.

Meghan Markle și Prințul Harry au un program plin în timpul vizitei în Columbia, iar fanii cuplului așteaptă cu nerăbdare să vadă ce ținute spectaculoase se ascund în garderoba fostei actrițe americane.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată primele trei ținute purtate de Meghan Markle în prima zi a vizitei oficiale în Columbia

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton