Meghan Markle, cu bijuterii în valoare de 52.000 de dolari, în Columbia. Ducesa de Sussex și Prințul Harry au uitat de protocol și s-au sărutat în public

.

Meghan Markle a continuat să-și surprindă fanii cu unele dintre cele mai simple, dar spectaculoase ținute în timpul turneului ducilor de Sussex din Columbia. După ce în prima zi a vizitei oficiale aceasta a apărut în public cu o poșetă de 4.700 dolari, acum soția lui Harry a ales să poarte bijuterii în valoare de 52.000 de dolari.

Meghan Markle, cu bijuterii în valoare de 52.000 de dolari în Columbia

Meghan Markle și Prințul Harry au pornit într-un turneu de patru zile în Columbia, unde au vizitat mai multe orașe și locații importante, au ținut discursuri, au dansat și au vorbit despre Jocurile Invictus și importanța sigurenței în mediul online.

Pe parcursul vizitei sale, ducesa de Sussex a schimbat mai multe ținute, însă ceea ce a atras atenția tuturor a fost colecția impresionantă de bijuterii pe care aceasta le-a purtat. Deși în cea de-a doua zi a turneului Meghan a optat pentru piese la prețuri mai modeste, aceasta a ales să crească prețul ținutei cu accesoriile purtate.

Ținându-și aproape piesele de bijuterii preferate și cele mai prețuite, Meghan și-a ales ceasul Cartier Gold Tank Francaise, care a aparținut cândva Prințesei Diana și este evaluat la 23.000 dolari. L-a combinat cu colierul ei Cartier Justr Un Clou din aur galben cu diamante, care a costat 20.000 dolari și a adăugat o notă finală Cartier, brățara Love Yellow Gold, care costă 7.500 dolari.

Unei alte ținute, ducesa a ales să-i adauge colierul Ariel Gordon Imperial Disc Pendant g gravat cu numele copiilor ei, Archie și Lilibet, în valoare de 1.848 dolari.

Citește și: Meghan Markle, cu un accesoriu de 4.700 dolari în prima zi a vizitei în Columbia. Ducesa de Sussex, în trei ținute spectaculoase

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit de ce nu o ia cu el pe Meghan Markle în Marea Britanie: „Este încă periculos”

Cât costă ținutele purtate de ducesa de Sussex în turneul din Columbia

Dacă în prima zi a turneului din Columbia Meghan Markle a ales să îmbrace ținute la prețuri relativ modeste, în următoarele zile aceasta a optat pentru piese mai de lux, unele create de designeri columbieni, atrăgând astfel admirația și simpatia poporului acestei țări din America de Sud.

În a doua zi a turneului, Meghan a apărut într-un blazer maro Loro Piana, în valoare de 3.750 dolari, pantaloni negri și balerini Chanel de 1.100 dolari.

Apoi, ea s-a schimbat într-o ținută formată din top și fustă lungă, negre cu detalii albe, create de designerul columbiana Johanna Ortiz, în valoare de 2.200 dolari.

Mai târziu, când a susținut un discurs, ducesa de Sussex a ales să îmbrace o cămașă albă de mătase creată de Giuliva Heritage, care costă 955 dolari, o fustă cu buline verzi creată de designerul columbian Juan de Dios, în valoare de 450 dolari, ținuta fiind completată cu o pereche de pantofi Jimmy Choo de 875 dolari.

Ținuta all-white purtată de soția Prințului Harry a fost cea care a atras privirile tuturor, aceasta demonstrând că și piesele vestimentare mai simple și mai ieftine pot arăta la fel de bine ca cele de lux. Astfel, Meghan Markle a ieșit la brațul soțului ei într-un top alb Argent în valoare de 155 dolari și o fustă lungă, tot albă, Posse, de 260 dolari, pe care le-a accesorizat cu o pălărie bej.

La un alt eveniment, ducesa a purtat un top alb, fără mâneci, cu guler, de la Mango, pe care l-a combinat cu o fustă cu paiete și model floral multicolor de la designerul columbian Silvia Tcherassi în valoare de 1390 dolari. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de tocuri create de Manolo Blahnik.

Citește și: Meghan Markle, dezvăluiri despre lupta cu depresia. Ce spune limbajul trupului ducesei de Sussex, în cel mai nou interviu

Citește și: Meghan Markle, cu un colier de peste 15.000 de euro la gât, la prânz cu o prietenă. Cum arată bijuteria / Foto

Meghan Markle și Prințul Harry, sărut în public

Prințul Harry și Meghan Markle au fost lăudați după ce s-au sărutat în timpul unui dans de salsa în turneul lor din Columbia. Ducele și ducesa de Sussex și-au dat frâu liber sentimentelor pe ringul de dans în capitala mondială a salsa. Dansul plin de viață al cuplului s-a încheiat cu un sărut tandru pe ringul de dans, în timp ce Meghan și-a tras soțul mai aproape pentru o îmbrățișare.

Cei doi, care încă dețin titluri regale, de duce și ducesă de Sussex, au uitat de protocolul regal și de regulile casei regale britanice, pe care au ales să o părăsească în anul 2020, în momentul în care s-au sărutat în public.

Fanii au fost încântați de această privire asupra vieții reale a lui Harry și Meghan.

„În sfârșit și-au lăsat garda jos și sunt doar ei înșiși. Nu este un secret, Ducele și ducesa iubesc muzica, în special hip-hop, salsa și dans, așa că a fost un vis împlinit pentru ei să poată face asta în Columbia. Au dansat de parcă nu le-ar păsa îi vede și asta a fost atât de drăguț”, a spus o sursă pentru The Mirror.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu țintutele purtate de Meghan Markle în Columbia

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton