Meghan Markle consideră că relația ei cu Kate Middleton este „otrăvitoare”. Ce s-a întâmplat între cele două cumnate

.

Meghan Markle crede că nu există „o cale de întoarcere” pentru ea și cumnata ei, Kate Middleton, după ce zvonurile cu privire la cele două, ce au apărut de-a lungul anilor, au făcut relația „otrăvitoare”, susține un expert regal. Ducesa de Sussex nu vrea să revină în Marea Britanie, deși Prințul Harry speră să-și revadă familia.

De ce este Meghan Markle supărată pe Kate Middleton

Cearta de lungă durată dintre Meghan Markle și cumnata ei, Kate Middleton, se datorează faptului că ducesa de Sussex a simțit că Prințesa de Wales ar fi trebuit să „o susțină”, potrivit unui expert regal.

Cele două femei, care au fost la un moment dat apropiate și fotografiate în mod regulat împreună, alături de soții lor, Prințul Harry și Prințul William, s-au înstrăinat în ultimii ani.

După ce Meghan și Harry s-au retras din familia regală în 2020 și au oferit comentarii și interviuri controversate ca parte a seriei lor Netflix, a devenit clar că relația dintre Kate și Meghan nu era una tocmai bună.

„Megan nu se simte vinovată pentru Kate, deoarece crede că Kate ar fi trebuit să fie singura persoană din familia regală care să o fi sprijinit împotriva oricărei dificultăți. În afară de orice altceva, Meghan știa că Kate era o străină, așa că pur și simplu nu putea înțelege de ce Kate a ales să fie de partea Familiei Regale, în loc să o susțină pe ea, Meghan, cealaltă străină”, a afirmat autorul regal Tom Quinn pentru The Mirror.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, invitați de Prințul William și Kate Middleton în Marea Britanie. Cum au răspuns

Citește și: Meghan Markle, comparată de un biograf regal cu Wallis Simpson: „Foarte narcisiste, dominatoare”. Ce spune despre Prințul Harry

Cum ar fi reacționat Meghan după diagnosticul de cancer al Prințesei de Wales

Cu toate acestea, având în vedere anunțul făcut de Kate Middleton privind diagnosticul de cancer după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală în ianuarie, se crede că Meghan a fost zguduită de știri, dar „nu vede cale de întoarcere”.

„Diagnosticul de cancer al lui Kate a fost un adevărat șoc pentru Meghan, dar ea nu vede nicio modalitate de a repara relația pentru că a devenit atât de otrăvitoare. De asemenea, nu vrea ca oamenii să spună că încearcă să rezolve situația cu Kate doar pentru că aceasta este bolnavă. Meghan încă simte că Kate a greșit și ar trebui să își ceară scuze înainte de a încerca să construiască poduri”, a afirmat Quinn.

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi aflat de boala cu care a fost diagnosticată Kate Middleton odată cu restul lumii, când a fost difuzat clipul în care Prințesa de Wales a făcut dezvăluirea.

Citește și: Meghan Markle, în vizită la un spital de copii cu o ținută de peste 4.200 de dolari. Cum s-a îmbrăcat soția Prințului Harry

Citește și: Numele secrete purtate de Prințul William și Kate Middleton. Cum se prezintă când nu vor să fie recunoscuți

De ce nu vrea să revină ducesa de Sussex în Marea Britanie

Prințul Harry și-a împărtășit dorința pentru o reuniune a familiei regale, dar se pare că acest lucru este puțin probabil să se întâmple, deoarece soția sa, Meghan Markle, „nu va mai pune piciorul în Marea Britanie niciodată”.

Meghan pare să fi luat o decizie în ceea ce privește întoarcerea în Marea Birtanie. Aceasta a revenit rar în Regatul Unit după ce a părăsit familia regală în 2020. Deși s-a speculat că s-ar putea întoarce la Londra alături de soțul ei pentru Jocurile Invictus, se pare că ducesa nu intenționează să îl însoțească pe Harry.

Prezența acesteia la eveniment încă nu a fost confirmată, dar expertul regal Charles Rae a sugerat că Meghan „nu va mai pune piciorul în Marea Britanie niciodată”. Iar în spatele acestei decizii s-ar afla mai multe motive.

În iunie 2022, ducesa de Sussex s-a întors pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta, însă nu a avut parte de cea mai călduroasă primire. Soții Sussex au participat la slujba națională de mulțumire de la Catedrala Sf. Paul, ca parte a sărbătorilor. Aceasta a fost prima lor apariție publică împreună cu Familia Regală în doi ani. Un videoclip cu cei doi a arătat mulțimile huiduind în timp ce ei părăseau Catedrala.

De asemenea, Regele Chales a decis să le ia Frogmore Cottage, pe care regretata regină Elisabeta le-a oferit-o drept cadou de nuntă.

Meghan Markle nu a revenit în Marea Britanie nici cu ocazia încoronării Regelui Charles al III-lea.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Kate Middleton și Meghan Markle

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton