Meghan Markle a revenit în atenția fanilor regali. Cum a apărut Ducesa de Sussex, la brațul Prințului Harry, în Canada

.

Meghan Markle a făcut furori cu ținuta aleasă pentru prima zi petrecută la Vancouver, înainte de ediția de iarnă a jocurilor Invictus. Fanii regali s-au arătat încântați de felul în care Ducesa de Sussex s-a îmbrăcat, în Canada.

Meghan și Prințul Harry și-au început vizita la evenimentul „One Year to Go”, unde s-au întâlnit cu manageri, antrenori și concurenți și chiar au s-au distrat la zăpadă.

Meghan Markle, ținută de 1.000 dolari în Canada

În prima zi petrecută în Canada, Meghan Markle a ales să poarte o haină maxi matlasată, crem, de la Calvin Klein, care costă 295 dolari.

Ducesa a purtat haina peste un pulover de culoarea fildeșului, marca CO, care are prețul de 675 dolari și blugi albi de la Sorel.

Meghan și-a completat look-ul cu o căciulă neagră cu pompon de blană marca Burberry și cu o pereche de ghete Joan of Artic de la Sorel, care se vând la prețul de 245 dolari, potrivit Express.co.uk.

La un moment dat, soția lui Harry și-a pus și o pereche de ochelari de soare marca Blenders, ce se găsesc la prețul de 64 dolari.

Citește și: Acasă la Prințul Harry și Meghan Markle. Cum arată fabulosul conac de 14 milioane dolari. „Am făcut tot ce am putut pentru a obține casa!”

Citește și: Meghan Markle va avea un nou podcast. Anunțul făcut de soția Prințului Harry: „O modalitate fantastică de a începe 2024”

Fanii regali au apreciat ținuta lui Meghan Markle, exprimându-și părerile pe platforma X (Twitter).

„Sunt obsedată de ținuta de iarnă a lui Meghan Markle”, a scris cineva.

„Arată absolut adorabil. Hainele se potrivesc perfect, look-ul este curat, iar machiajul este atât de frumos”, a comentat alt internaut pe Instagram.

Vancouver, un loc special pentru Ducii de Sussex

Canada este un loc special pentru Prințul Harry și Meghan, iar Jocurile Invictus au marcat un moment important la începutul relației lor. Cei doi și-au făcut debutul în cuplu la Jocurile Invictus din 2017 din Toronto, unde Meghan a locuit în timp ce filma pentru serialul Suits.

Citește și: Pippa Middleton, siluetă atletică în costum de baie. Sora lui Kate Middleton are trei copii. Cum se menține / Galerie foto

Citește și: Cum se menține Geanina Ilieș la 38 de ani: „La capitolul acesta am stat prost”. Imagini cu prezentatoarea de când s-a lansat la TV / Exclusiv

Înainte de a se retrage din rolurile regale în 2020, Ducele și Ducesa de Sussex și-au petrecut primul sezon de vacanță ca o familie de trei în 2019 cu fiul lor, Prințul Archie, acum în vârstă de 4 ani, în Vancouver.

Prințul Harry și Meghan au fost în Canada și mai recent pentru angajamente legate de Invictus. În noiembrie 2023, Ducele și Ducesa de Sussex au făcut o apariție surpriză la meciul de hochei Vancouver Canucks legat de viitoarele Jocuri Invictus. Prințul Harry a intrat pe gheață și a lovit primul puc înaintea confruntării dintre Vancouver Canucks și San Jose Sharks, la fel cum a făcut bunica sa, Regina Elisabeta, cu 21 de ani în urmă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum a arătat ținuta pe care Meghan Markle a etalat-o în prima zi petrecută în Vancouver, Canada

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton