Meghan Markle a reprodus rochia de mireasă la ESPY Awards. Prințul Harry, recompensat pentru Jocurile Invictus

.

Prințul Harry și Meghan Markle au participat joi seară la ESPY Awards ce s-au desfășurat la Los Angeles. Ducii de Sussex au apărut pe covorul roșu, unde au fost fotografiați alături de Serena Williams. La eveniment, Meghan a ales să îmbrace o rochie albă, asemănătoare cu cea de-a doua sa rochie de mireasă, purtată la nunta regală din 2018.

Meghan Markle a reprodus rochia de mireasă la ESPY Awards

Meghan Markle l-a însoțit pe Prințul Harry la ESPY Awards, unde acesta a primit premiul Pat Tillman pentru munca depusă pentru organizarea Jocurilor Invictus. Ducesa de Sussex a ales să poarte la eveniment o rochie albă, pe gât, fără mâneci și cu spatele gol, asemănătoare cu cea pe care a purtat-o la petrecerea sa de nuntă.

Aceasta și-a păstrat accesoriile la minimum, adăugând doar cercei cu diamante, brățara ei Cartier din aur și câteva inele din aur încrustate cu diamante.

Pe de altă parte, Prințul Harry a ales un costum negru cu cămașă albă și cravată neagră.

Cei doi s-au lăsat fotografiați pe covorul roșu alături de Serena Williams, care a optat pentru o rochie pe gât, acoperită cu „solzi” maro strălucitori. Fusta piesei prezenta în plus franjuri de culoarea vinului îmbrăcați cu solzi.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au prezentat la eveniment întrucât ducele de Sussex a acceptat Premiul Pat Tillman pentru Serviciu, fiindu-i recunoscută munca cu personalul militar și veteranii prin Jocurile Invictus.

Citește și: Meghan Markle și-a schimbat numele pe certificatul de naștere al lui Archie. Ce apare la rubrica „mamă”

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Prințul Harry lui Meghan Markle la cea de-a doua întâlnire: „A intrat purtând o rochie drăguță albastră”

Serena Williams a glumit pe seama ducilor de Sussex în monologul ei

Serena Williams, care este prietenă cu Meghan Markle de peste un deceniu, i-a menționat pe ducii de Sussex în discursul său de deschidere a ESPY Awards.

„Prințul Harry și Meghan sunt aici. Să-i aplaudăm. Dar vă rog, Harry și Meghan, încercați să nu respirați prea mult în seara asta pentru că aceasta este noaptea mea și nu vreau să fiu umbrită de acuzațiile că voi, băieți, luați prea mult oxigen”, a spus Serena Williams, moment în care ducii de Sussex au început să râdă.

Citește și: Cum arată Meghan Markle în costum de baie. Imagini rare cu soția Prințului Harry la plajă

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, discuții din cauza copiilor. Ducesa de Sussex îi vrea pe Archie și Lilibet în lumina reflectoarelor

Prințul Harry i-a adus un tribut Prințesei Diana în discursul său

Prințul Harry a adus un omagiu emoționant regretatei sale mame, Prințesa Diana, în timpul unui discurs emoționant de acceptare la Premiile ESPY 2024.

În timp ce a acceptat premiul pentru munca sa cu Jocurile Invictus, Meghan Markle a radiat de mândrie din primul rând.

După ce a fost subiectul glumei monologului de deschidere a gazdei Serena Williams, Ducele de Sussex a urcat pe scenă pentru a primi premiul său, numit după fostul fotbalist Pat Tillman.

Tillman, care a renunțat la un contract de 3,8 milioane de dolari pentru a se alătura armatei americane în urma tragediei din 11 septembrie, și-a pierdut viața în mod tragic acum 20 de ani în Afganistan. În discursul său, Harry și-a exprimat „cea mai mare mulțumire față de toată lumea din fundația Pat Tillman” și a recunoscut-o pe mama sa, Mary Tillman, în ciuda faptului că femeia și-a exprimart dezaprobarea ca acest premiu să fie oferit unui membru regal „controversat”.

Prințul Harry a făcut și o referire emoționantă la Prințesa Diana, afirmând: „Legătura dintre o mamă și un fiu este eternă și transcende chiar și cele mai mari pierderi”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle la ESPY Awards

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton