Meghan Markle a făcut primul pas spre împăcarea cu Kate Middleton. Ce se întâmplă în spatele ușilor închise

.

Meghan Markle a „contactat-o” pe Kate Middleton și „se fac mișcări” în culise, întrucât Ducii de Sussex încearcă să repare relațiile cu familia regală britanică. În ultimii ani, Prințul Harry și fratele său, Prințul William, au avut parte de mai mult conflicte, iar relația lor s-a destrămat după ce ducele s-a mutat cu familia sa în America și a făcut o serie de dezvăluiri care au afectat familia lui din Marea Britanie.

Meghan Markle vrea să se împace cu Kate Middleton

Este posibil ca Meghan Markle să fi făcut deja prima mișcare pentru a-și repara relația cu Kate Middleton. Ducesa de Sussex și Prințesa de Wales au avut o relație tensionată în ultimii ani. Ducii au atacat mai mulți membri ai Familiei Regale în seria lor explozivă Netflix, în timp ce Prințul Harry a făcut dezvăluiri incendiare în cartea de biografică, „Spare”. Și se spune că Meghan ar urma să-și lanseze și ea propria carte în care vorbește despre timpul petrecut în Marea Britanie.

Rapoartele sugerează că ducesa de Sussex a făcut-o pe Prințesa de Wales să plângă cu doar patru zile înainte de nunta ei cu Harry. Cu toate acestea, în timpul unui interviu dramatic cu Oprah Winfrey, Meghan a spus că de fapt a fost invers. Fosta actriță a recunoscut că a fost „rănită” de acțiunile lui Kate.

Citește și: Angajat al Palatului Kensington, dezvăluiri din spatele ușilor închise. Ce spune despre comportamentul lui Meghan Markle: „O narcisistă”

Citește și: Meghan Markle, cu bijuterii în valoare de 52.000 de dolari, în Columbia. Ducesa de Sussex și Prințul Harry au uitat de protocol și s-au sărutat în public

Prințul Harry a explicat situația în memoriile sale, unde a scris că a găsit-o pe Meghan plângând „pe podea” după o ceartă cu Kate din cauza rochiilor de domnișoară de onoare. Se spune că Kate i-a spus lui Meghan că era o „problemă” cu rochia fiicei sale, Prințesa Charlotte. Apoi se presupune că a spus că toate rochiile de domnișoară de onoare trebuiau „complet refăcute”.

Dar se pare că Meghan ar putea fi acum dispusă să lase trecutul în spate întrucât ar fi existat o mișcare în culise, după ce Kate Middleton a luptat cu cancerul timp de 9 luni.

Ducesa de Sussex a contactat-o pe Prințesa de Wales

„Meghan i-a contactat pe Kate și Charles”, a declarat o sursă pentru US Weekly.

„Deci se fac mișcări de reconciliere”, a precizat aceasta.

O a doua sursă a adăugat: „Meghan îl susține pe Harry în toate acestea și dorește familiei regale – inclusiv lui Kate – tot ce este mai bun”.

Sursa susține că Prințesa Catherine este „deschisă” la reconciliere și că este „dispusă să avanseze”, dar „nu se va amesteca” în relațiile soțului ei, Prințul William, cu fratele său mai mic.

Citește și: Kate Middleton a terminat tratamentul de chimioterapie. Mesajul Prințesei de Wales: „Ultimele 9 luni au fost incredibil de grele”

Citește și: Tributul emoționant pe care Kate Middleton i-l aduce Prințului William. 7 momente pe care le-ai ratat în clipul Prințesei de Wales

„Pot folosi acest lucru ca punct de plecare. Consensul este că viața este prea scurtă și există speranță că acest lucru va duce la repararea rupturii”, a adăugat sursa.

Sursa mai susține că, deși Meghan nu s-a alăturat lui Harry când l-a vizitat pe regele Charles în Marea Britanie, îl susține în decizia lui de a relua legătura cu familia regală.

„Meghan a fost total de acord că Harry trebuie să fie acolo”, a spus sursa.

„A trebuit să-i spună tatălui său cât de mult îl iubește și să obțină o relatare mai detaliată a lucrului cu care se confruntă Charles”, a precizat sursa, făcând referire la vizita Prințului Harry după ce monarhul britanic a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton și Meghan Markle

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton