Megan Fox și Machine Gun Kelly au rupt logodna. Actrița spune că rapperul rămâne „sufletul ei pereche”

.

Megan Fox a confirmat că a rupt logodna de Machine Gun Kelly (MGK) și că nu mai locuiește cu el. Potrivit Us Weekly, vedeta din „Transformers” s-a mutat în Malibu, California, în timp ce Kelly (pe numele real Colson Baker) a rămas în conacul lor Encino.

Megan Fox și Machine Gun Kelly, o relație cu suișuri și coborâșuri

După un an turbulent pentru cele două vedete, adevăratul status al relației lui Megan Fox cu Machine Gun Kelly a rămas, oarecum, un mister pentru fani. Deși actrița a refuzat să clarifice starea actuală a relației lor în timpul unei apariții pe podcastul Call Her Daddy al lui Alex Cooper, a confirmat că ea și MGK și-au încheiat logodna la un moment dat.

Fox, în vârstă de 37 de ani, a început să se întâlnească cu rapper în 2020, înainte de a se logodi în 2022.

„Simt că toată lumea are o astfel de părere despre relația cu băieții tăi. Te-ai logodit, apoi lumea a crezut că totul a fost anulat, apoi nu știm ce s-a mai întâmplat cu tine. Cum ai descrie relația ta cu MGK?” a întrebat Alex Cooper, citat de Daily Mail.

Meghan Fox a confirmat separarea de Machine Gun Kelly

Megan a răspuns: „Cred că ceea ce am învățat din această relație este că nu este pentru consumul public. Așa că, de acum, nu comentez despre starea relației. Ceea ce pot spune este că mă refer la el ca sufletul meu pereche și va exista întotdeauna o legătură pentru el, indiferent de ce se va întâmpla. Nu pot spune sigur ce va urma, dar voi fi mereu legat de el cumva.

Dincolo de asta, nu sunt dispusă să explic nimic. Dar toate acele lucruri pe care le-ai spus au fost lucruri exacte, care s-au întâmplat. Și văd confuzia și interesul oamenilor pentru subiect. Și mă întreb – Ce se întâmplă?”

Citeşte şi: Ce era nevoită să poarte Megan Fox pentru a-și câștiga existența

Citeşte şi: Nadia Ferreira și Marc Anthony, prima fotografie cu chipul fiului lor. „E divin! Exact ca mămica lui!” Cum arată micuțul Marquitos

Citeşte şi: Bianca Censori, ținută controversată la o petrecere în Los Angeles. Tatăl soției lui Kanye West e revoltat de aparițiile fiicei sale

Citeşte şi: Cântăreața Camila Cabello, fără inhibiții pe o plajă din Miami. Cum arată artista bikini

Comentariul ei final a confirmat încheierea logodnei cu Kelly.

Megan și MGK s-au cunoscut pe platourile de filmare, la „Midnight In The Switchgrass” în 2020 și au început să se întâlnească tot atunci. Nu și-au ascuns niciodată afecțiunea unul față de celălalt în public. În 2022, s-au logodit, iar când și-a anunțat logodna pe Instagram, Megan a spus că ea și MGK „și-au băut reciproc sângele” pentru a celebra momentul.

Însă nici un an mai târziu, Megan a dat de înțeles că s-a despărțit de MGK, în timp ce a distribuit o postare misterioasă pe Instagram înainte de a-și șterge complet contul. Actrița a postat atunci un videoclip în care părea să ardă o scrisoare și o geantă într-un șemineu. În cele din urmă, părea că totul este bine între ei, cuplul fiind văzut într-o escapadă în Mexic.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton