Medicii i-au descoperit lui Cătălin Botezatu o tumoare ascunsă: „Eram pe moarte. Am făcut o operație periculoasă” / Video

.

Cătălin Botezatu a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni televizate, că a fost la un pas de moarte, din cauza unei tumori ce se afla în spatele apendicelui. Designerul a plecat la un spital din Turcia, unde i-a fost salvată viața. Totuși, la scurt timp după intervenția chirurgicală, acesta a trecut prin clipe de groază, când a suferit o hemoragie internă, iar medicii nu prea îi mai dădeau șanse de supraviețuire.

Cătălin Botezatu a dezvăluit că avut o tumoare ascunsă

Cătălin Botezatu s-a confruntat, în ultimii ani, cu mai multe probleme de sănătate. Acum, designerul a dezvăluit că medicii i-au descoperit o tumoare ascunsă în spatele apendicelui care i-a pus viața în pericol.

„Anul trecut am fost să-mi renovez chestia asta cu ultimele operații făcute și mai trebuia să-mi fac o operație, nu că aveam o problemă, dar trebuia să facă o remodelare, nu neapărat estetică. A fost o tumoare ascunsă în spatele apendicelui, pe care am descoperit-o întâmplător în Turcia, pentru că eu acolo îmi fac analizele.

„Nu am vrut să mă operez pentru că aveam prezentări în România”

Și mergând să-mi fac aceste analize, totul a fost perfect și filmam la o altă emisiune, iar în timpul emisiunii spuneam că simt niște înțepături, nu deranja – la Bravo, ai stil. Și mi-au zis, totul e perfect. Hai să te bag la un ecograf performant care ne-a venit din State, este un spital turco-american. Și când m-au băgat în acest ecograf au zis „într-adevăr, ai o formă specială de apendicită”. Au zis să mă opereze, nu am vrut să mă operez pentru că aveam prezentări în România”, a povestit Cătălin Botezatu în emisiunea Xtra Night Show, realizată de Dan Capatos.

Citește și: Cătălin Botezatu, desemnat „regele modei românești” în Dubai: „Sunt mândru că am cucerit și lumea arabă” / Exclusiv

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele din România la Untold Dubai. Cătălin Botezatu, ținute de mii de euro la festival / Galerie foto

Acesta a decis să revină în țară și să se opereze aici de apendicită. În timpul operației, medicii au descoperit tumoarea localizată în spatele apendicelui.

„Am venit în România, în România mi-am scos apendicul și în momentul în care au scos apendicul au descoperit această tumoare, ascunsă în spatele apendicului. O tumoare nașpa rău de tot. Am trecut și în România prin tot felul de chestii de care nu vreau să-mi aduc aminte. Nu că n-aș avea încredere în medici și spitale, dar n-aș trimite pe nimeni în România”, a precizat Cătălin Botezatu.

Designerul, la un pas de moarte

După ce a aflat de această tumoare, Cătălin Botezatu a decis să revină la spitalul din Turcia, unde medicii l-au supus la o „operație extrem de periculoasă”.

„Am plecat la prima oră cu un privat flight la Istanbul. Când m-au văzut în ce hal eram… Eram pe moarte, ca să spun sincer. Am făcut o operație extrem de periculoasă, eu am fost printre primii oameni din lume care au făcut această operație. În sensul că te deschide, te taie, îți curăță tot ce e în tine, apoi îți bagă o supradoză de chimioterapie, ca și cum ai face chimio preț de un an”, a precizat el.

Citește și: Cătălin Botezatu, reacție nervoasă în culisele unui eveniment: „Prostia, amatorismul și oamenii care mă copiază!” / Exclusiv

Citește și: Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr., primele imagini cu iubitul: „Te iubesc!”

Deși operația a decurs bine, lucrurile s-au agravat pentru celebrul designer român, suferind o hemoragie internă.

„La trei zile după operație am avut neșansa, din cauza unor chestii făcute, mă rog, nu mai vorbim, mi-a explodat o drenă, am făcut o hemoragie internă. Și în câteva ore s-a scurs tot sângele din mine efectiv. Toți doctorii spuneau „l-am salvat de cancer, moare de hemoragie”. Norocul a fost că unul din medicii americani care m-au operat stătea vis-a-vis, a venit repede, era duminică la ora cinci, spitalul era gol. Mi s-a băgat sânge pe aici (indicând gâtul), pe mâini, pe picioare, era ceva rău. Intrasem în fibrilații, nu aveam voie cu inima, frisoane, au scos dintr-o sală performantă un domn care trebuia să-l opereze. Nu mai puteam să rezist”, a mai spus el.

Datorită intervenției prompte a cadrelor medicale, Cătălin Botezatu a supraviețuit, însă spune că această experiență a fost una îngrozitoare.

„Operația a durat șase ore și trei minute. După operație îmi venea să-mi rup pieptul, atât de rău a fost. Dar datorită acestor oameni am supraviețuit și pot și mă mândresc că această operație a salvat foarte mulți români după aceea”, a dezvăluit el.

Cătălin Botezatu a precizat că acum nu mai are niciun fel de restricții culinare, însă nu are voie să facă deloc efort.

Cătălin Botezatu mai are nevoie de încă o operație

Deși acum se simte mult mai bine, Cătălin Botezatu spune că mai trebuie să fie supus încă unei intervenții chirurgicale.

„N-am voie să fac niciun efort, n-am voie să ridic greutăți. Bineînțeles că ridic, că nu pot să nu pun mîna. Până când fac această operație pentru că mai e o chestie care apasă pe tot ce înseamnă organe interne”, a mărturisit designerul.

Totodată, Cătălin Botezatu a afirmat că are până acum montate șapte stenturi la inimă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cătălin Botezatu

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton