Maya Castellano, show cu trupa de dans. Cum și-a surprins Antonia fiica: „Atât de mândră”

.

Maya, fata cea mare a cântăreței Antonia, a demonstrat că moștenește pasiunea mamei sale pentru lumea artistică. Adolescenta face parte dintr-o trupă de dans, iar de curând a oferit un show pe care mama ei l-a privind cu mândrie. Artista în vârstă de 35 de ani și-a filmat fiica pe tot parcursul performanței ei, iar imaginile le-a distribuit pe rețelele de socializare.

Maya Castellano a moștenit talentul mamei sale

Maya are 13 ani și seamănă foarte mult cu celebra ei mamă. Adolescenta nu a moștenit doar trăsăturile fizice ale Antoniei, ci și pasiunea acesteia pentru artă. Dacă celebra cântăreață are o voce superbă, fiica ei dă tot ce poate pe scenă, atunci când dansează cu trupa ei.

Zilele trecute, Maya a urcat pe scenă, unde a dansat alături de o trupă, demonstrând cât este de talentată și serioasă atunci când vine vorba de pasiunile ei.

Antonia a postat pe Insta Story mai multe video-uri și imagini cu Maya care a arătat superb pe scenă, îmbrăcată cu o pereche de pantaloni bufanți și o jachetă argintie strălucitoare, în timp ce părul l-a avut prins la spate.

La finalul spectacolului, Antonia a mers în culise unde i-a oferit fiicei sale, pe care o are din căsnicia cu Vincenzo Castellano, un buchet uriaș de flori.

„Atât de mândră de tine”, a scris Antonia pe Instagram, unde a publicat o imagine cu ea și Maya.

Citește și: „Nu sunt pe modul parenting, îmi pare rău”. Antonia dezvăluie cum își cresc ea și Alex Velea copiii

Citește și: Cum arată vila în care locuiesc Alex Velea și Antonia: „Avem o casă din filme pentru care am muncit” / Galerie foto

Citește și: Fiica Iuliei Albu și a lui Mihai Albu a strălucit la banchet. Mikaela a purtat o rochie creată de celebra mamă și i-a împrumutat pantofii Valentino: „M-am simțit ca o prințesă”

Citește și: Viviana Sposub a făcut furori la Festivalul de Film de la Cannes. Cum au arătat ținutele iubitei lui George Burcea

Antonia se pregătește de nuntă

În timp ce se ocupă de cei trei copii ai ei, dar și de cariera sa muzicală, Antonia se pregătește și de nuntă. Artista și Alex Velea își planifică nunta, după ce s-au logodit în anul 2021.

Invitată la începutul acestui an în podcastul lui Mihai Bobonete, artista spunea că urmează să se întâlnească cu un organizator de evenimente pentru a pune toate detaliile la punct.

Cât despre rochie ei de mireasă, Antonia mărturisea atunci că nu știe încă ce își dorește, având în telefon numeroase modele.

„Am o grămadă de rochii în telefon. Șase mii de stiluri diferite, nu știu”, a spus ea în podcastul lui Bobonete.

Artista a precizat că vor să aibă o nuntă modernă și nicidecum una tradițională. „N-am gândit absolut nimic, suntem în stadiul în care trebuie să mă întâlnesc cu the wedding planner (n.r. organizatorul de nunți) și să începem să organizăm. Nu știu absolut nimic”, a mai spus Antonia.

De asemenea, logodnica lui Alex Velea a explicat atunci că nu va face publică locația la care va avea loc evenimentul, întrucât își dorește să aibă parte de intimitate.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Maya, fiica Antoniei

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton