Maurice Munteanu, sfaturi despre cum să îți conturezi un stil vestimentar autentic: „Semnătura personală mi se pare cea mai importantă” / Exclusiv

.

Maurice Munteanu, unul din jurații “Bravo, ai stil!”, ne-a oferit ponturi utile pentru un stil vestimentar personal.

Maurice Munteanu, jurat “Bravo, ai stil!”, emisiune difuzată la Kanal D, a oferit câteva sfaturi pentru femeile care își doresc să-și contureze un stil vestimentar personal. Astfel, dacă nu vrei să o dai în bară atunci când îți “construiești” stilul propriu, ar trebui să respecți câteva “reguli”.

Maurice Munteanu este unul dintre juratii
Maurice Munteanu este unul dintre juratii „Bravo, ai stil!”

Maurice Munteanu, sfaturi despre cum să te îmbraci „corect”

O tunsoare care să te reprezinte sau un parfum care să te definească sunt două opțiuni ideale într-o semnătură personală în materie de ținute, după cum spune Maurice Munteanu.

Vedeta Kanal D a vorbit și despre cum ar putea concurentele noului sezon “Bravo, ai stil!” să iasă în evidență prin aparițiile lor vestimentare.

Care sunt cele mai mari provocări cu care vă confruntați în evaluarea aparițiilor vestimentare ale concurentelor?

Nu cred că e vorba despre niște provocări, ci mai degrabă despre corelarea unor aspecte care țin de trenduri, personalitatea unei concurente și maniera în care alege să se exprime stilistic. Se poate ușor ajunge la un dezacord.

Maurice Munteanu, jurat „Bravo, ai stil!”: „O ținută mult prea simplă, dar corectă, nu se încadrează în profilul competiției”

Cum combinați aspectele estetice cu cele practice în evaluarea unei ținute?

Aspectul practic contează până la un punct – fiind o competiție de stil, deci un fel de “olimpiadă”, ne interesează versatilitatea, dar și abilitățile de a contura look-uri dintre cele mai diverse. O ținută mult prea simplă, dar corectă, nu se încadrează în profilul competiției.

Ce calități căutați într-o apariție vestimentară pentru a o considera de succes?

Aici aș putea enumera versatilitatea, punerea în valoare a personalității, abilitățile de accesorizare, armonia cromatică etc.

Cum vedeți evoluția stilului în ultimii ani și care credeți că sunt tendințele în moda viitoare?

Tendințele în modă revin constant. Personal, nu mai sunt preocupat excesiv de asta, ci mai degrabă de conturarea unui look coerent, de acea semnătură personală. Mi se pare mult mai importantă, mai relevantă.

Maurice Munteanu, sfaturi pentru cititoarele Unica.ro

Ce sfat le-ați da concurenților care doresc să iasă în evidență prin aparițiile lor vestimentare?

Să fie ele, să nu încerce să mimeze un personaj, să nu le fie teamă să se exprime stilistic sau să accesorizeze.

Ce sfaturi le-ați oferi cititorilor Unica.ro pentru a-și contura un stil personal autentic și a-și exprima individualitatea prin modă?

După cum spuneam, semnătura personală mi se pare cea mai importantă – un parfum care să te definească cât mai bine, o tunsoare care să te reprezinte și o garderobă cu accente clasice, care pot fi mereu adaptate, asta înțeleg prin stil personal.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton