Matthew Perry a murit. Actorul, cunoscut pentru rolul lui Chandler din „Friends, avea 54 de ani

.

Matthew Perry a murit. Cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing din sitcomul „Friends”, Matthew Perry a încetat din viață la vârsta de 54 de ani. Actorul a fost găsit fără viață sâmbătă, 28 octombrie, în casa sa din Los Angeles.

Matthew Perry a fost găsit într-un jacuzzi și nicio substanță interzisă nu a fost găsită la fața locului. Potrivit primelor informații, acesta s-a înecat.

Matthew Perry a murit la 54 de ani

„Suntem devastați de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte indelebilă a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său comic a fost resimțit în toată lumea, iar moștenirea sa va continua să trăiască în inimile multora. Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați”, a transmis Warner Bros. Television Group, compania care a produs „Friends”.

Salvarea a fost chemată la reședința actorului pentru un stop cardiac

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat pentru PEOPLE că ofițerii au răspuns la un apel la adresa lui Perry cu privire la moartea unui bărbat în vârstă de 50 de ani, dar nu au confirmat identitatea decedatului.

Potrivit TMZ, salvarea a fost chemată la reședința actorului pentru un stop cardiac.

Matthew Perry era cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Chardler Bing din serialul de comedie „Friends”, în care a jucat alături de Jennifer AnistonCourteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer.

Citește și: Perry, dezvăluiri despre serialul „Friends”. Ce salarii aveau actorii

Citește și: Perry, aproape de moarte: „Medicii mi-au dat 2% șanse de supraviețuire”

Citește și: Julia Roberts, ravisantă la 56 de ani. 7 trucuri de frumusețe ale vedetei care chiar funcționează

Citește și: Ce meserie ar fi ales Jennifer Aniston dacă nu ar fi fost actriță: „Unii oameni se tem de asta”

Cine a fost Matthew Perry

Născut în Williamstown, Massachusetts, pe 19 august 1969, Perry a crescut în Ottawa, Canada, unde a urmat școala elementară împreună cu premierul canadian Justin Trudeau.

Mama lui, Suzanne Morrison, a fost jurnalist și secretar de presă al prim-ministrului Pierre Trudeau, tatăl lui Justin.

Tatăl vitreg al lui Perry este Keith Morrison din Dateline. Tatăl său, John Bennett Perry, a fost actor și model.

Perry s-a mutat în Los Angeles pe când era doar un adolescent. După ce a obținut câteva roluri în spoturi TV, a revenit în televiziune ca Chazz Russell în Boys Will Be Boys din 1987 până în 1988. A dat, însă, lovitura cu serialul NBC, „Friends, în care a jucat timp de 10 sezoane.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Matthew

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton