“MasterChef”: Ce fac acum concurenţii din sezonul al doilea

.

Si-au facut ucenicia in pretentioasa bucatarie de la ”MasterChef”, iar acum concurentii celui de-al doilea sezon al show-ului de la Pro Tv au inceput deja sa isi transforme pasiunea intr-un stil de viata. Fie ca s-au apucat de cursuri de bucatari, ca s-au angajat in restaurant sau ca merg la evenimente culinare, toti traiesc inca pe pielea lor schimbarea adusa de ”MasterChef”.
In marea finala Aida si Alex, castigatorii primelor doua locuri, au primit si cate un curs de sase zile la Academia Barilla din Italia, astfel ca amandoi abia asteapta sa descopere secretele acestei bucatarii. Pana atunci, Aida Parascan, castigatoarea ”MasterChef”, s-a intors deja in Romania, unde va sta pana la sfarsitul verii, si deja pune umarul la deschiderea unui restaurant in Buzau: ”E un proiect foarte frumos, eu ma ocup de proiectarea bucatariei, instruirea personalului din bucatarie si conceperea unui meniu”, spune Aida, care are nenumarate propuneri de a colabora cu restaurante din toata tara.

”E cea mai mare realizare a mea pe plan profesional. E o onoare ca am avut posibilitatea sa fiu acolo, alaturi de profesionisti si sa imi demonstrez atat mie, cat  si celorlati ca o femeie poate mult. Deocamdata am decis sa stau in Romania pe toata perioada verii. Vreau sa studiez mai mult, dar sa fac si practica. Mi-ar placea sa fac un turneu culinar prin tara, sunt convinsa ca voi reusi”, mai spune Aida.
Dupa ce s-au imprietenit la ”MasterChef”, Alex, Nini, Mihai sau Victor au tinut legatura si chiar au mers impreuna la evenimente culinare. Asa se face ca saptamana trecuta, jucatoarele de la echipa feminina de baschet U Cluj au avut bucuria sa manance preparate facute de niste MasterChefi. Alex Hora, Nini, Mihai Toader si Bogdan Romans-au organizat in asa fel incat sa puna la cale un festin in aer liber: ”Am gatit in aer liber, intr-un cadru mirific. Meniul a fost un Bogracs la ceaun, pui Shanghai, salata vietnameza, pulpe de pui si aripioare marinate la gratar cu sos de usturoi si desert Zabayone. Ne-am amintit de cantonamentul de la MasterChef cu drag, retraiam efectiv starea de acolo”, povesteste Alex.

Victor Nemes a avut ideea de a-si lua colegii la un eveniment de gatit chiar la gradinita unde merge baietelul sau. Si i-a chemat pe bunii sai prieteni de la ”MasterChef”, Nini, Mihai, Alex, dar si pe Mimi Nicolae, castigatoarea locului al doilea in primul sezon al show-ului de la Pro Tv la ”Cultural Celebration Day”, un eveniment care serbeaza diversitatea culturala. ”Noi am reprezentat Romania”, povesteste Victor. ”Am gatit legume la gratar, piept de pui umplut cu spanac, muguri de pin si mozzarella, dar si friptura la gratar. Am gatit pentru copiii de la gradinita, iar reactia lor cand ne-au vazut a fost de-a dreptul emotionanta. Aproape ca nu mai apucam sa gatim pentru ca roiau toti in jurul nostru, ne cereau autografe si doreau sa facem poze”, mai spune pilotul de la ”MasterChef”.

 

Page: 1 2

PE ACELAȘI SUBIECT
    
Vedete din Romania Vedete internationale