Masterchef: Vezi concurenţii care intră în bucătăria concursului!

.


Razvan Oana

Razvan are 28 de ani si este din Sulina. Este pasionat de pescuit, de plimbarile cu barca, dar si de gatit.Cand era mic nu manca mancarea facuta de mama si mereu isi dorea sa faca el alta. De acolo a inceput pasiunea pentru gatit, iar de-a lungul anilor a “furat” de la bunica si mama sa, dar si din emisiunile de profil. Cel mai bun preparat al saucrede ca esteciorba de peste. Pentru el “MasterChef” inseamna o experienta de viata, insa si o dorinta de a descoperi daca mancarea sa este apreciata si ar putea sa faca fata in aceasta meserie.

Maria Pop
Are 23 de ani, este casatorita si mamica a doi gemeni. Este studenta, gateste din pasiune si pe langa toate acestea lucreaza si ca manichiurista.E pe picioarele ei de la 15 ani, cand a plecat de acasa pentru o viata mai buna. I-ar placea sa fie bucatar si sa aiba si restaurantul sau. Pasiunea pentru gatit si-a descoperit-o la 14 ani, la inceput de nevoie, apoi, treptat, ca pe o mare bucurie. Acum simte ca a avansat mult in bucatarie si gateste aproape orice pentru sotul sau, care ii adora mancarurile. A invatat sa gateasca si din bucataria ungureasca pentru ca sotul sau este jumatate maghiar.
Vezi mai multe poze în galeria foto. CLICK AICI!

Alexandru Hora
Alexandru este din Oradea si provine dintr-o familie numeroasa, fiind al patrulea din cinci frati. A avut o copilarie grea, iar in urma unui accident a facut o comotie cerebrala si o semipareza faciala. In 2004 s-a nascut fetita sa, un moment cu totul si cu totul emotionant pentru el. A lucrat in strainatate, a incercat o multime de meserii, care mai de care mai ciudate, din multe domenii, fara sa aiba vreo calificare pentru vreuna dintre ele. Dintre toate cate a facut in viata, gatitul este pe primul loc! Desi i-a placut dintotdeauna sa gateasca, abia de o vreme incoace a realizat ca e o PASIUNE! “MasterChef” reprezinta pentru el un vis pe care vrea sa si-l implineasca, vrea sa invete cat de mult poate in acest domeniu si apoi sa faca din asta o arta.

Georgeo Andrei
A descoperit bucataria inca de la o varsta frageda, pe cand cauta sa isi faca de lucru in preajma mamei prin bucatarie. Apoi, cand a mai crescut, isi facea lectiile tot prin bucatarie si tragea cu ochiul la ce gatea mama sa. Este din Timisoara, este casatorit si are un copil. A avut ocazia sa munceasca si ca ospatar, printre alte meserii, si astfel si-a format ochiul in ceea ce priveste arta gastronomica. Pentru el, punctul cel mai important in casa este bucataria, zona de gatit, acolo unde se relaxeaza si se refugiaza. Visul sau este sa devina critic culinar si creator in arta culinara in Romania. 

Vlad Muresan
Vlad este somelier si activeaza de 10 ani in domeniu. Nu a mai gatit pana acum profesionist, ci doar pentru prieteni, astfel ca “MasterChef” este o adevarata provocare. Dorinta de a sta singur l-a facut sa-si descopere aceasta pasiune. In general se inspira atunci gateste de la un vin bun, gandindu-se cu ce il poate asocia. Obinuieste sa gateasca din alte bucatarii si rar, poate doar cu prietenii, gateste ceva romanesc.

Aida Parascan
Aida s-a apucat de gatit pe la 14-15 ani, din necesitate. Parintii ei lucrau si avea doi frati mai mici carora trebuia sa le gateasca.  A invatat sa gateasca singura, iar pe parcursul anilor s-a perfectionat. Ii place sa manance sanatos, prin urmare gateste numai cu ingrediente naturale. Este din Buzau, insa s-a stabilitin Italia. Este mamica a trei copii, carora le gateste foarte des si nu le da aproape nimic din comert.A lucrat ca ospatar, iar “MasterChef” inseamna pentru ea un pas inainte. Crede ca pasiunea pe care o pune in mancare o deosebeste de ceilalti bucatari amatori.
Masterchef: Vezi concurenţii care intră în bucătăria concursului!

Ionut Iancu
Ionut are 24 de ani si este pasionat de gatit, dar si de pescuit. Este student in an terminal, la ASE Management. Parintii sai erau plecati la serviciu in timpul zilei, astfel ca de mic Ionut si-a indreptat atentia catre gatit. Primul lucru pe care l-a gatit au fost oua prajite, apoi lapte cu griș, dupa care crema de vanilie cu ou, lapte si faina. Apoi au urmat pizza, legume la cuptor si preparate din ce in ce mai sofisticate. Crede ca un motiv in plus pentru care ar trebui sa gatim este acela ca o mare parte din produsele pe care le cumparam din supermarket-uri  contin foarte multi conservanti, potentatori de arome, saruri si alte  elemente chimice.

Pham Hoang Nhat (Nini)
Nini are 22 de ani si este din Vietnam. Locuieste in Bucuresti de 4 ani si este student in primul an la Master la ASE. S-a hotarat sa plece din tara natala, iar decizia a coincis cu pierderea unei prietene foarte dragi. Parintii au ales aceasta tara pentru ca Nini are deja o matusa aici, in Romania. A venit la “MasterChef” pentru ca ii place foarte mult sa gateasca si pentru ca vrea sa arate lucrul acesta. S-a apucat de gatit inca de mic copil, dar mai serios gateste de 3 ani. A invatat singur sa gateasca, “furandui-i“ mamei diverse ingrediente din bucatarie. Cea mai mare realizare a sa este prima supa pe care a facut-o cand eram mic, pentru ca multumita ei a gasit ceea ce vrea sa faca in viata cu adevarat: sa gateasca.

Laura Arnold
Laura este din Sibiu, are 43 de ani si gateste de la varsta de 15 ani. A inceput sa gateasca si a invatat din nevoie, curiozitate, placere, toate acestea acompaniate de sfaturile mamei si carti de bucate. Cunostintele si prietenii care au gustat din mancarea sa au indemnat-o sa isi deschid un restaurant. A ajuns in multe colturi ale lumii datorita meseriei primului sot si din fiecare tara in care a fost a invatat si cate ceva despre gastronomie. A mancat in restaurante foarte bune si daca i-a placut ceva din meniu a invatat sa gateasca acasa si cateodata sa imbunatateasca. Acum doi ani s-a recasatorit cu Yu-Hsuan Lin, un tanar muzician, cetatean taiwanez. Crede ca are o memorie asociativa a ingredientelor si a gustului lor si o intuitie unica a combinatiilor.

Ioan Dita
Ioan are 47 de ani si este merceolog. Este casatorit si are doi copii si, pe langa gatit, mai este pasionat de apicultura si pescuit. Gateste de cate ori are ocazia si atunci cand vrea sa puna ceva deosebit pe masa. Pe langa bucataria traditionala, s-a avantat si catre preparate exotice din bucataria chinezeasca si macedoneana. Momentul in care a realizat ca gatitul este ceea ce il caracterizeaza a fost atunci cand a preparat o ciorba de peste, iar cei care au mancat i-au spus ca este mai buna decat cea facuta in Delta de catre pescari.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton