Marius Tudosiei refuză să facă parte din juriul Chefi la Cuțite: „N-aș putea performa în formatul actual”

.

Marius Tudosiei, unul dintre bucătarii care a fost invitat deseori la Chefi la Cuțite, a vorbit despre plecarea lui Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea de la cârma emisiunii culinare. Chef-ul s-a arătat dezamăgit de această decizie și spune că el nu ar putea face parte din acest format.

După ce Antena 1 a anunțat că cei trei jurați au refuzat să se mai prezinte la filmările pentru cel de al 13-lea sezon al show-ului, lumea a început să se întrebe cine sunt bucîtarii care vor prelua rolurile juraților. Iar Marius Tudosiei a precizat că el sigur nu va face acest lucru.

Marius Tudosiei, despre plecarea juraților Chefi la Cuțite

Marius Tudosiei, care are propriul podcast culinar și care a fost invitat de câteva ori ca jurat al emisiunii Chefi la Cuțite, a vorbit în mediul online despre plecarea celor trei chefi și a explicat, în același timp, de ce nu ar accepta sa facă parte din noul trio al emisiunii.

„N-am văzut-o venind pe asta în nici un fel! Doar că eu am o viziune mai așezată despre viață și despre cum nu umbli la ceva ce funcționează!”, a fost mesajul inițial postat pe bucătar.

„LE: pentru că prima întrebare a venit în nici două minute, răspunsul e simplu: nu, nu am postat cu vreo intenție informația asta, ci cu regretul că se renunță la un format care aducea ceva breslei bucătarilor – nu discut aici ce, ci spun că stârnea interesul oamenilor să intre în breslă. Nu mă pregătesc de nimic, n-aș putea performa în formatul actual din cauza dinamicii și știu că un alt format, mai plin de teorie, n-ar funcționa în România atât de bine în materie de marketshare. Am văzut-o de la Masterchef”, a explicat Marius Tudosiei după ce internauții l-au întrebat dacă se pregătește să facă parte din noul juriu al show-ului culinar.

Citește și: Mama lui Rikito Watanabe de la „Chefi la cuțite” a murit la 51 de ani: „Mi-e dor de tine”

Citește și: Ei ar putea fi noii jurați de la „Chefi la cuțite” sezonul 13. Lista scurtă a Monei Segall, făcută publică

De ce nu vrea bucătarul să facă parte din juriul emisiunii

Marius Tudosiei a dezvăluit că la filmările emisiunii Chefi la Cuțite este o agitație mult prea mare pentru el. În plus, acesta consideră că nu ar aduce un plus formatului.

„Nu e un format în care aș putea performa corect. Îmi pare rău că s-a spart gașca – și, din nou, nu zic că eram cine știe ce prieten cu ei, nu ne vizitam, nu petreceam vacanțe împreună, ci doar că era un format care aducea ceva bun: atenție asupra unei profesii. Nici nu mai contează că era lumină caldă sau rece, conta că era o lumină. Formatul cu agitație nu e de mine, n-aș putea aduce nici un plus, ci din contră, aș fi un minus. Am o vârstă, eu prefer lucrurile mai așezate. De aceea, partea din show pe care am făcut-o acum 2 ani în Grecia a fost cumva solitară. #TheDiscoveryMan umbla cam singur, în liniște (mă mir că nu am ajuns la sihăstrie în final)!”, a afirmat chef-ul pe rețelele de socializare.

Citește și: Mihai Morar, despre plecarea juraților Chefi la Cuțite: „Nerecunoștință”. Când are loc marea finală a emisiunii culinare

Citește și: Cum arătau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în primul sezon Chefi la Cuțite. Imagini de colecție

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au încheiat colaborarea cu Antena 1

Pe data de 12 octombrie, Antena 1 a anunțat înlocuirea juraților de la „Chefi la Cuțite”! Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au anunțat cu mai puțin de 30 de zile înaintea începerii filmărilor pentru cel de al 13-lea sezon că sunt prea obosiți pentru a reveni pe platouri.

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală”, a anunat postul de televiziune prin intermediul unui comunicat.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Marius Tudosiei

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton