Marina Almășan, vacanță la Praga cu Georgică Cornu: „Mi-a măsurat cearcănele, mi-a constatat starea de irascibilitate”

.

Marina Almășan a fugit pentru câteva zile la Praga alături de omul de afaceri Georgică Cornu, care a surprins-o cu această vacanță. Cei doi vor lua la pas orașul și îi vor admira frumusețile, vor merge la Târgul de Crăciun și vor gusta puțin din bucuria acestor locuri de poveste.

Prezentatoarea a avut un an încărcat, dar nu are regrete, emisiunea pe care o realizează la TVR 2, Rivalii, a fost un succes și în acest sezon.

Marina Almășan, surprinsă de Georgică Cornu: „Prietenul la nevoie se cunoaște”

„Când a venit în București și a văzut cât de tare m-a muncit acest final de an, Georgică mi-a măsurat cearcănele, mi-a constatat starea de irascibilitate și lipsa oricărui chef și, pentru că prietenul la nevoie se cunoaște, a conchis: tot n-aveam eu niciun plan pentru acest final de an (copiii vor rămâne împrăștiați prin lumile lor), hai să dăm o fugă într-unul din cele mai frumoase orașe ale lumii, să bem un vin fiert la Târgul de Crăciun și să mai povestim fiecare cu ce se laudă.

Și…iată-mă în Praga de aur, nevenindu-mi să cred că am încheiat (deloc rău!) un nou sezon la TVR și că ne-au reușit – mie și echipei- câteva super-evenimente, că am lansat anul acesta două cărți și că am supraviețuit unui război nedrept, scârbos de nedrept, pentru care vinovații sper să plătească”, spune Marina Almășan, pe o rețea de socializare.

Marina Almășan va fi de Crăciun cu părinții

În apropierea Crăciunului, vedeta va reveni, însă, în țară, pentru că, așa cum face de ani buni, își dorește să respecte tradiția și să fie de sărbători alături de părinții ei. „Vă promit așadar, zilele acestea, particele din fugă – fulger de acasă, scurtă-scurtă, așa cum am plănuit-o, pentru că nu vreau să-i las nici în ruptul capului pe bătrâneii mei dragi, singuri de Crăciun”, mărturisește Marina Almășan.

„N-am fost decât doi oameni care s-au întâlnit într-un moment de cumpănă”

Marina Almășan și Georgică Cornu au fost întotdeauna unul lângă celălalt în momentele complicate ale vieții, chiar dacă trăiesc în orașe diferite. „Prietenia dintre noi a avut, de la bun început, un mare inamic: distanța. Poveștile acelea cu “distanțele care întăresc relația” sunt baliverne!

Acestui „inconvenient” i s-au adăugat, la scurt timp după ce ne-am apropiat afectiv unul de celălalt, problemele majore pe care el le-a avut, deodată:  prăbușirea afacerilor sale,  procesele penale ce i s-au fabricat ( și care încă mai continuă, după 12 ani!).  În fine, toată tevatura de care au avut parte oamenii de afaceri români, care „încurcau” capitalul străin care își făcea loc, pe la noi… Prin urmare, pandemia nu a făcut decât să adâncească problemele oricum existente și, se pare, interminabile.

Însă, și de la distanță, oamenii se pot susține reciproc, și asta am și făcut mereu, în numele unei prietenii greu încercate și greșit pusă la zid, de cei din jur, la începuturile sale. N-am fost decât doi oameni care s-au întâlnit într-un moment de cumpănă, trădați de partenerii lor, iar apoi prigoniți, pe diverse căi, tot de către aceștia“, mărturisea prezentatoarea, pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Jane Fonda a împlinit 86 de ani. Poveștile de iubire trăite de actriță: „M-am îndrăgostit de Robert Redford de fiecare dată”

Citeşte și: Teo Trandafir și fiica ei, un altfel de Crăciun: „Uităm esența și mi se pare cumplit că ne concentrăm pe mâncăruri și podoabe”/ Exclusiv

Citeşte și: Crina Abrudan, în Dubai cu Cătălin Botezatu. Propunerea pe care creatorul de modă i-a făcut-o: „O experiență deosebită”

Citeşte și: Oana Radu și fostul soț, Cătălin Dobrescu, detalii din culisele vieții după divorț: „Faci ce vrei tu”

„Georgică va fi acolo, cu arma la picior,  iar el poate fi sigur că și eu voi continua să-l prețuiesc”

Marina Almășan l-a susținut pe omul de afaceri și când cei din jur îi întorseseră spatele, iar problemele îl copleșau. A avut întotdeauna convingerea că și el ar fi procedat la fel. “Mă bucur să știu că, oricând îmi va fi greu, Georgică va fi acolo, cu arma la picior,  iar el poate fi sigur că și eu voi continua să-l prețuiesc și să-i fiu aproape, așa cum i-am fost în tot acel timp urât, când cei din jurul lui îi întorseseră spatele (cand pierzi tot ceea ce ai, îți rămân aproape doar prietenii adevărați!)“, mai spunea ea.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton