Marina Almășan și George Cornu s-au despărțit după 12 ani: „Am riscat să mă implic într-o relație la distanță”

.

Marina Almășan (57 ani) s-a despărțit de Geroge Cornu, după o relație care a durat 12 ani. Îndrăgita vedetă de televiziune a vorbit despre motivele care au dus la această separare, principalul fiind distanța. Deși formau un cuplu de peste un deceniu, bărbatul a ales să nu se mute la București și să trăiască această poveste de iubire de la distanță.

Marina Almășan și George Cornu s-au despărțit

Marina Almășan a început relația cu George Cornu după ce a divorțat de Victor Socaciu, cu care a fost căsătorită timp de 16 ani. Cei doi au avut o relație la distanță, omul de afaceri trăind în Timișoara, în timp ce prezentatoarea de televiziune locuiește la București.

Acum, după 12 ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Vedeta a mărturisit că relația lor se răcise de câțiva ani.

„Nimic spectaculos. Traversez de mult o etapă a vieții pe care o întâlnim des, în jurul nostru. După despărțirea dureroasă de Victor, am riscat să mă implic într-o relație la distanță, cu un om de care m-a apropiat faptul că trăisem despărțiri similare, datorate unei terțe persoane. Am crezut că vom avea forța să înfruntăm distanța. Ne-am fost loiali unul altuia. Și ne-am sprijinit reciproc, fiecare în felul său. După plecarea din țară a fiului meu, acum doi ani, singurătatea a devenit și mai apăsătoare, sporadicele noastre întâlniri nereușind din păcate să suplinească acest gol”, a declarat Marina Almășan pentru Cancan.

Citește și: Marina Almășan, după ce văduva lui Victor Socaciu a vândut casa de la Cornu: „Era greu să trăiești printre amintirile unei mari iubiri”/ Exclusiv

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Andreea Esca, Andra și Delia la nunta Roxanei Hulpe cu Bogdan Rădulescu, co-fondator Untold. Dress code-ul evenimentului a fost “Circus” / Galerie foto

Prezentatoarea a explicat în ultimii ani au apărut diferite tensiuni între ei, la baza cărora a stat distanța.

„Au ieșit la iveală nepotriviri ignorate la început. S-au creat tensiuni felurite, alimentate în principal de neputința lui de a lua taurul de coarne, pentru a se stabili la București. Diversele  motive invocate au devenit din ce în ce mai greu de acceptat… Ultimii ani din cei 12 au fost mai mult inertiali, lucru lesne de observat pentru cineva, atent la nuanțele relatărilor mele din spațiul public. Sper însă din tot sufletul ca presa să nu transforme aceasta răcire a unei relații, într-un subiect de scandal. Căci nu este. Și le mulțumesc de pe acum colegilor jurnaliști pentru tact”, a mai spus Marina Almășan.

Pentru ce îi este recunoscătoare prezentatoarea de televiziune lui George Cornu

Marina Almășan a precizat că, deși drumurile lor se despart, îi este recunoscătoare lui George Cornu pentru mai multe lucruri și spune că este sigură că vor rămâne prieteni.

Totodată, vedeta a subliniat faptul că atât fostul ei partener, cât și copiii acestuia se pot baza pe ea de fiecare dată când vor avea nevoie.

Citește și: Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Oana Moşneagu la nunta cu Vlad Gherman. Imagini din toiul petrecerii / Foto&Video

Citește și: Cum să te machiezi după 50 de ani. Mirela Vescan spune ce culori să eviți: „Accentuează ridurile şi pliurile”/ Exclusiv

„Cu sigurantă, cei 12 ani vor deveni o prietenie, care ne va ajuta pe amândoi să străbatem în continuare ceea ce i-a hărăzit Destinul fiecăruia dintre noi. Amintirile comune rămân. Îi sunt recunoscătoare lui Georgică pentru multe lucruri. Sper că și reciproca e adevărată. Iar el știe, cunoscându-mă bine, că, oricând va avea nevoie de ajutor sau susținere, va găsi în mine un prieten de nădejde. La fel și copiii lui, care au crescut, asemeni alor mei, sub ochii noștri”, a mai spus Marina Almășan pentru publicația citată anterior.

Marina Almășan și George Cornu și-au început relația în anul 2012, după divorțul prezentatoarei de televiziune de cântărețul Victor Socaciu, care a decedat în anul 2021.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Marina Almășan

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton