Marina Almășan, omagiu pentru Victor Socaciu: “Se împlinesc doi ani de când fiul meu a rămas fără tată”

.

Au trecut doi ani de la moartea lui Victor Socaciu, dar Marina Almășan e tot mai legată de amintirea omului pe care l-a iubit și alături de care a devenit pentru a doua oară mamă. Prezentatoarea de la TVR 2 se întoarce cu nostalgie la sărbătorile de poveste din anii trecuți, când Crăciunul arăta altfel, pentru că avea pe fundal muzica lui Victor Socaciu.

În semn de omagiu pentru cel plecat într-un mod atât de abrupt din viața lor, Marina Almășan a povestit un moment care spune multe despre trăirile care îi încercau atunci când încă mai formau o familie.

Marina Almășan, mesaj la doi ani de la moartea lui Victor Socaciu

“Se împlinesc doi ani de când fiul meu a rămas fără tată. Am povestit puțin despre asta, împreună, astăzi dimineață, am depănat amintiri. Una din ele este și cea de mai jos: unul din Crăciunurile noastre, întâmplate în familie. Într-un astfel de Crăciun, demult de tot ( să tot fie vreun sfert de secol!) tata (cel din imagine) i-a cântat lui Victor un colind pe care el nu-l știa: “Cerul și pământul”. Victor a rămas impresionat de frumusețea colindului (tata are o voce divină). Anul următor, Victor și-a inclus colindul în repertoriu.

Țin minte că l-am ajutat, la înregistrare, cu copii de la “Meloritm” – cor cu care colaboram deseori la “Ceaiul de la ora 5”. Iată mai jos ce superbitate de cântec a ieșit! Ascultați-l: va fi ca un soi de omagiu adus tatălui lui Victor jr…”, mărturisește Marina Almășan, pe o rețea de socializare.

“Victor a fost toată viața un rebel. El a tolerat aceste opreliști în numele iubirii pe care o avea pentru mine”

Și-ar fi dorit ca destinul să fie altul, dar viața i-a despărțit. Marina Almășan și Victor Socaciu au trăit o iubire ce părea fără sfârșit, iar mărturie stau piesele cantautorului care vorbesc despre sentimentele profunde pe care le-au împărțit.

Aveau totul și erau fericit, apoi Victor Socaciu s-a îmbolnăvit. A urmat un transplant, multe vizite la medic, iar la un moment dat a apărut și o altă femeie.

“Victor a fost toată viața un rebel. A suportat foarte greu să i se spună ce are de făcut. El a tolerat aceste opreliști în numele iubirii pe care o avea pentru mine, dupa care a început să le încalce; aici a început, de fapt, marea trădare, care acum, după ani, îmi dau seama că nu a fost o înșelare a mea, ca femeie. El dorindu-și foarte mult să își continue activitatea de artist – și îl înțeleg acum, după moartea lui – să meargă pe scenă, să cânte, chiar dacă era parlamentar. Am încercat sa îl domolesc puțin”, spunea Marina Almășan, în emisiunea “În Oglindă”, la Kanal D2.

„În momentul în care am aflat lucrurile astea și de existența acestei femei, mi-am dat seama că totul este pierdut”

Vedeta a descoperit că cel care era soț, sub pretextul unor vizite la medic, își petrecea adesea timpul la mici spectacole organizate de o altă femeie. Marina a trăit atunci o dezamăgire profundă.
“El a zis ca mine, că așa va face, după care a început să meargă în teritoriu. A început brusc să meargă la întâlniri cu alegătorii.

După aceea am aflat că el, de fapt, atunci când mergea în teritoriu, sau chipurile la Cluj să își facă analize, în urma transplantului, de cele mai multe ori mergea la niște mici spectacole pe care i le organiza doamna cu care după aceea a și rămas. În momentul în care am aflat lucrurile astea și de existența acestei femei, mi-am dat seama că totul este pierdut.

Dacă a fost capabil un an, dupa transplant, să facă lucrurile acestea, eu stând acasă și frământându-mă pentru sănătatea lui, mi-am dat seama că, de fapt, el s-a săturat de opreliștile astea și de dădăceala mea. Ori eu nu puteam să rămân lângă el și să văd cum un om moare sub ochii mei”, s-a destăinuit Marina, în emisiunea “În oglindă”.

Citeşte și: Fiica lui Paul Walker, Meadow, a divorțat de soțul ei, Louis Thornton-Allan. „Vom continua să ne susținem unul pe celălalt”

Citeşte și: Imagini din casa lui Ștefan Bănică Jr. Cum i-a filmat Lavinia Pîrva pe Violeta și pe fratele ei mai mic / Video

Citeşte și: Soția lui Bruce Willis, confesiune dureroasă la aniversarea celor 16 ani de mariaj. Actorul a fost diagnosticat cu demență

Citeşte și: Cher a cerut tutelă pentru fiul cel mic, pe care îl consideră „incapabil să-și gestioneze banii”. Elijah are 47 de ani

„Am “povestit” puțin cu Victor, certându-l pentru ceea ce a făcut și mai ales pentru că a plecat”

După plecarea lui, în încercarea de a-și liniști sufletul, vedeta a ajuns și la cimitir la cel care i-a fost soț.

“Am și fost acolo, împreună cu fiul meu, la puțin timp după înmormântare. Am “povestit” puțin cu Victor, certându-l pentru ceea ce a făcut și mai ales pentru că a plecat. I-am mulțumit pentru cântecele cu mesaj subliminal, pe care mi le-a scris, după despărțire, pentru “semnele” pe care mi le-a transmis, prin unii și alții. I-am cerut iertare pentru că nu le-am dat curs… Și am făcut și o fotografie, noi trei, Victor, eu și fiul nostru.

Unul dintre noi, din păcate, nu se vede în fotografie. Dar această poză nu au văzut-o și nu o vor vedea, probabil, decât cei apopiați nouă, deși sunt sigură că ar suscita o curiozitate majoră din partea tuturor”, povestea ea, pentru UNICA.ro.

Foto: Facebook, arhivă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton