Marina Almășan, experiență inedită pe vasul de croazieră cu care călătorește: „Nava s-a legănat constant toată noaptea”

.

Marina Almășan se află de câteva zile pe un vas de croazieră alături de care traversează mai multe țări.

Prezentatoarea de la TVR 2 recunoaște că e bântuită de gânduri, asta pentru că Mediterana nu e prea liniștită, nava se leagă constant, iar scârțâitul pe care îl aude o face să aibă cele mai sumbre trăiri.

Marina Almășan: „Nu pot spune că informația mă face să mă simt prea confortabil”

„Astăzi va fi o zi atipică, pentru că o vom petrece pe mare. De ieri, de la ora 17, când gigantul nostru s-a desprins de țărmul Maltei și până mâine dimineață, la 8, când vom atinge coasta Spaniei, vom pluti într-una. Practic, vom traversa Mediterana. Nu pot spune că informația mă face să mă simt prea confortabil, cu atât mai mult cu cât vârtejul de gânduri felurite care îmi mai poluează nopțile, m-a făcut martora peisajului pe care vi-l redau mai jos.

Mediterana nu a fost prea liniștită, nava s-a legănat constant toată noaptea, iar simfonia valurilor o auziți: am păstrat intenționat sonorul micuțului video. Un scriitor al vremilor uitate ar fi punctat “Corabia scârțâia din toate încheieturile”, mărturisește Marina Almășan, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: A murit „privighetoarea” Gorjului! Boala care a învins-o pe Alina Popa la 23 de ani: „A avut o aluniță și de acolo a pornit”

Citeşte și: Alexia Eram și Mario Fresh s-au lăsat duși de val în Bali. Imagini fierbinți cu fiica Andreei Esca și iubitul

Citeşte și: De ce au ajuns Vlad Gherman și Oana Moșneagu la terapie de cuplu: „E un proces de lungă durată” / Exclusiv

Ce a trăit Marina Almășan pe navă

Vedeta are convingerea că un scriitor iscusit ar fi avut ce să scrie văzând acest tablou. Marina Almășan se încurajează apoi singură. Ea crede că scârțâitul poate fi, de fapt, regizat, așa cum un buton de la șemineu poate reda sunetul vreascurilor puse în foc.

„Un scriitor al vremilor uitate ar fi punctat. „Corabia scârțăia din toate încheieturile”. Uitându-mă însă la anvergură, elegantă și modernismul vasului nostru de croazieră, plus vârsta de nici doi ani, descrierea nu se potrivește. O fi vreun sunet „regizat”, care să sporească atmosfera de furtună?

Țin minte că atunci când mi-am cumpărat șemineu, am fost fascinată să descopăr un buton ascuns, care genera un plăcut sunet de vreascuri puse în foc”, precizează Marina Almășan.

Marina Almășan, vizită memorabilă în casa unui fost cavaler de Malta

Dincolo de toate astea, prezentatoarea se bucură și de experiențe memorabile. Ieri, în Valletta, Marina Almășan a ajuns în casa unui fost cavaler de Malta și a avut impresia că a făcut o călătorie în timp.

„Într-un popas de câteva ore într-un loc ( în care te afli, poate, pentru prima oară), e imposibil să înghesui și vizite la muzee. Mi-am tăiat acest deliciu de pe lista din capul locului, “băgând cărbuni” în colindarea pedestră a orașelor de popas. Dar minune mare! Ieri, în La Valletta, am reușit să ne strecurăm …în casa unui fost Cavaler de Malta!

Vizita în Casa Rocca Picola a fost o încântare, a fost o călătorie în Tunelul Timpului, din care am ieșit cu răspunsul clar la întrebarea: De ce ne dorim noi, femeile, să avem alături un bărbat-cavaler”, mărturisește ea.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton