Marina Almășan, deranjată de decizia TVR de a investi în emisiunea Andreei Marin: „Mi-ar fi plăcut și mie să am 2 metri, să stea pe mine rochiile așa cum stăteau pe Andreea Marin”

.

Marina Almășan (58 ani) are o carieră de peste 34 de ani în televiziune, care a fost presărată, pe alocuri, cu incidente mai puțin plăcute. Jurnalista a dezvăluit că și-a dat în judecată șefii de trei ori și a luptat pentru emisiunile ei de la TVR, în timp ce postul de televiziune prefera să investească în show-ul Andreei Marin. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanald D, vedeta a făcut dezvăluiri inedite.

Marina Almășan, despre timpul petrecut la TVR

Marina Almășan, jurnalistă, scriitoare și realizatoare TV, este unul din numele de marcă ai Televiziunii Române din perioada imediat postdecembristă. În anii ‘90, Marina Almășan a pătruns în inimile și în casele românilor cu emisiunea “Ceaiul de la ora 5”, un proiect de televiziune care avea să-i marcheze cu desăvârșire viața.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată duminică pe Kanal D, Marina Almășan a vorbit despre obstacolele pe care le-a întâmpinat în televiziunea română.

„Am stat în drumul altora în televiziunea publică. Probabil că în televiziunea privată patronii m-ar fi mângâiat pe creștet”, a spus jurnalista, dezamăgită de felul în care a fost tratată la TVR.

Întrebată de Denise Rifai de câte ori și-a dat șefii în judecată, Marina a răspuns sincer: „Am avut trei procese, două le-am câștigat, acesta este proaspăt”.

Citește și: Marina Almășan și George Cornu s-au despărțit după 12 ani: „Am riscat să mă implic într-o relație la distanță”

Citește și: Marina Almășan, după ce văduva lui Victor Socaciu a vândut casa de la Cornu: „Era greu să trăiești printre amintirile unei mari iubiri”/ Exclusiv

Marina Almășan, despre Andreea Marin

Marina Almășan spune că TVR obișnuia să investească mii de euro în emisiunea prezentată de colega ei, Andreea Marin, în timp ce pentru emisiunea sa nu dădea niciun ban.

„Mă deranja că pentru o ediție a emisiunii ei televiziunea română dădea 37.000 de euro, iar pentru emisiunile mele 0”, a precizat ea.

Cât despre Andreea Marin, jurnalista spune că i-ar fi plăcut să aibă și ea aceeași ținută precum colega sa.

„Sigur că mi-ar fi plăcut și mie să am 2 metri, să am picioare lungi, să stea pe mine rochiile așa cum stăteau pe Andreea Marin”, a afirmat îndrăgita prezentatoare.

Citește și: Gina Pistol, pregătită să revină pe micile ecrane: „Mai trebuie să merg puțin la sală”

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la concertul Coldplay din București. Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, cu părinții pe Arena Națională

Jurnlista a aflat din presă de infidelitatea lui Victor Socaciu

În plan personal, jurnalista a fost căsătorită vreme de 16 ani cu regretatul interpret de muzică folk Victor Socaciu și au împreună un fiu.

Povestea de dragoste dintre Marina Almășan și Victor Socaciu s-a încheiat în 2012, când au ajuns la divorț. Aceasta a mărturisit acum că nu a știut că soțul îi era infidel până ce nu a citit în presă.

„Povestea cu amanta lui Victor, eu am aflat-o din ziare. Habar n-am avut de amantă. (…) Am fost foarte supărată pe Victor pentru felul în care a ales să încheie povestea familiei noastre. În momentul în care am fost dispusă să-l iert, el deja nu mai era”, a precizat jurnalista.

Duminică, de la ora 21:00, telespectatorii vor avea ocazia să o cunoscă dintr-o altă perspectivă pe jurnalista și scriitoarea Marina Almășan, prin prisma celor “40 de întrebări”, lansate de Denise Rifai.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Marina Almășan

Sursă foto:

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton