Marian Drăgulescu și Larisa Iordache, despre experiența Splash! Vedeta la apă: „În mine se dă o adevărată luptă”

.

Marian Drăgulescu și Larisa Iordache sunt doi dintre concurenții care au decis să-și depășească limitele și temerile la Splash! Vedete la apă. Emisiunea, care va avea premiera pe 1 august la Antena 1, îi va pune pe cei doi sportivi într-o situație fără precedent, aceștia având nevoie de cât mai multe încurajări.

Marian Drăgulescu a vrut să-și depășească frica de înălțime la Splash! Vedete la apă

Marian Drăgulescu, cel mai titrat gimnast din istoria României, a spus ”Da!” provocării Splash! Vedete la apă, show ce va avea premiera joi și vineri, de la 20.30, la Antena 1, fără să stea pe gânduri, dincolo pe teama pe care o are față de înălțime.

„Îmi plac provocările, de fel, iar provocarea Splash! Vedete la apă a fost una pe care am îmbrățișat-o din tot sufletul, cu toate că frica mea de înălțime este reală. În mine se dă o adevărată luptă!”, a afirmat fostul gimnast.

Hotărât să-și depășească această teamă, Marian a fost prezent la toate antrenamentele și, la momentul săriturii, a declarat: „De la antrenament la antrenament, încep să mă acomodez, am mult mai mult curaj și deja mă simt precum peștele în apă. Am mult mai mult curaj acum, deja mă simt precum peștele în apă!”, a declarat Marian Drăgulescu, care a povestit că, pentru el, înotul nu a fost practicat într-o manieră profesionistă: „Am învățat să înot singur, la mare!“.

Citește și: Când va avea premiera Splash! Vedete la apă, la Antena 1. Show-ul va intra în curând în grila de programe a postului tv

Citește și: Cine este Clara Gherase de la „Splash! Vedete la Apă”. Va juriza noul sezon al emisiunii de pe Antena 1

Campionul a primit susținere din partea Academiei Marian Drăgulescu, dar și a lui Marius Urzică care i-a transmis încurajări: „Ai uimit o țară întreagă de atâtea ori, sigur vei reuși să o faci și la Splash! Vedete la apă!”, iar în platou au fost prezenți fratele și cumnata sa. 

Ce săritură a executat fostul gimnast și de la ce înălțime, telespectatorii vor putea descoperi urmărind cel mai nou sezon Splash! Vedete la apă, ce va avea premiera joi și vineri, de la 20:30, la Antena 1. 

Larisa Iordache, încurajată de Nadia Comăneci și Octavian Bellu

Larisa Iordache, multiplă campioană mondială și europeană, se numără printre participanții Splash! Vedete la apă, hotărâtă să-și depășească toate limitele și, în ciuda fricii de înălțime.

„Am acceptat provocarea Splash! Vedete la apă instant, cu brațele deschise, pentru că mi-am dorit să-mi arăt mie, încă o dată, că sunt capabilă să fac lucruri de care îmi este teamă, pentru că, da, există frica de înălțime. Totodată, mi-am dorit să fiu cea mai bună în momentul în care fac săritura, iar oportunitatea de a fi în emisiune m-a ajutat să am mult mai multă încredere în mine și să realizez faptul că, dacă îmi propun ceva, reușesc!“, a declarat Larisa Iordache, care nu a lipsit de la niciun antrenament.

Citește și: Imagini fabuloase cu casa Iuliei Albu. Cum arată locuinţa juratei de la „Splash! Vedete la Apă”

Citește și: Aşa arată casa de sute de mii de euro a lui Nea Marin. Imagini cu interiorul locuinţei juratului „Splash! Vedete la Apă”

„Am fost prezentă la fiecare antrenament și foarte focusată pe ceea ce am de făcut, astfel încât să mă asigur că voi sări perfect”, a precizat ea.

În seara competiției, Larisa Iordache a primit încurajări de la Octavian Bellu, care i-a transmis: „Ai toate calitățile necesare pentru a învinge și am mare încredere că vei reuși să efectuezi sărituri grele!”.

„Baftă multă în această nouă încercare și îți doresc să faci o săritură de nota 10!”, i-a spus și Nadia Comăneci.

De la canapea, nu au lipsit cei mai apropiați prieteni ai Larisei, care i-au oferit toată susținerea și nici soțul ei, Cristian, care a emoționat-o pe fosta gimnastă: „Cu siguranță vei face un salt spectaculos, din toate punctele de vedere! Eu și întreaga țară ne mândrim cu tine!”. 

„De-a lungul anilor, am trăit diferite senzații și emoții, care mai de care mai puternice, iar participarea la Splash! Vedete la apă m-a ajutat să simt, din nou, adrenalina de care am fost dependentă de-a lungul anilor”, a completat Larisa Iordache.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaigni cu Marian Drăgulescu și Larisa Iordache la Splash! Vedete la apă

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton