Mariah Carey este în doliu. Artista și-a pierdut mama și sora în aceeași zi: „Inima mea este frântă”

.

Mariah Carey trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Artista în vârstă de 55 de ani a anunțat că atât mama, cât și sora ei, au murit în aceeași zi. Cântăreața a declarat că are „inima frântă”, dar se bucură că a avut ocazia să petreacă câteva zile cu mama ei înainte de decesul acesteia.

Mariah Carey și-a pierdut mama și sora în aceeași zi

Mariah Carey a anunțat că atât mama ei, Patricia (87 ani), cât și sora ei, Alison (63 ani), au încetat din viață în aceeași zi, în acest weekend.

„Inima mea este frântă pentru că mi-am pierdut mama în acest weekend. Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea și-a pierdut viața în aceeași zi”, a declarat celebra artistă pentru People.

Deși nu a precizat care a fost cauza decesului celor două, Mariah a mai spus: „Mă simt binecuvântată că am putut petrece ultima săptămână cu mama mea, înainte de moartea ei. Apreciez iubirea și suportul tuturor și pentru faptul că își respectă intimitatea în aceste momente dificile”.

Citește și: Ce copii mari au Mariah Carey și Nick Cannon. Gemenii Moroccan și Monroe au împlinit 13 ani: „M-ați învățat să iubesc” / Galerie foto

Citește și: Mariah Carey are propria păpușă Barbie. Cât costă jucăria de colecție

Artista a avut o relație dificilă cu mama ei

Patricia, care a fost căsătorită în trecut cu Alfred Roy Carey, a fost cântăreață de operă și antrenor vocal înainte de a deveni mama a trei copii: Alison, Mariah și Morgan. Patricia și Alfred au divorțat pe când Mariah Carey avea doar 3 ani.

Relația artistei cu mamam ei, de la care a moștenit talentul vocal, a fost una complicată.

„La fel ca multe alte aspecte ale vieții mele, călătoria cu mama mea a fost plină de contradicții și și realități concurente. Nu a fost niciodată doar alb-negru – a fost un întreg curcubeu de emoții”, a scris Mariah în cartea sa de memorii în anul 2020.

Citește și: Ludmila Bălan, apariție răvășitoare pe plajă. Are 66 de ani, dar nu îi dai mai mult de 40

Citește și: Angajat al Palatului Kensington, dezvăluiri din spatele ușilor închise. Ce spune despre comportamentul lui Meghan Markle: „O narcisistă”

„Relația noastră este o frânghie înțepătoare de mândrie, durere, rușine, recunoștință, gelozie, admirație și dezamăgire. O dragoste complicată îmi leagă inima de cea a mamei mele”, a continuat Mariah în carte.

Deși au avut o relația cu suișuri și coborâșuri, Mariah Carey și Patricia au păstrat mereu legătura. În anul 2010, cele două au cântat împreună pe aceeași scenă piesa „O Come All Ye Faithful/Hallelujah Chorus”.

Și relația cu sora ei, Alison, a fost una complexă. Vedeta a scris în cartea sa că era, la momentul respectiv, „mai sigur din punct de vedere emoțional și fizic să nu am niicun contact” cu ea sau fratele ei, Morgan.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mariah Carey

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton