Maria Popovici divorțează. Câștigătoarea iUmor și Mincu s-au separat după 6 ani de căsnicie

.

Maria Popovici și soțul ei, Mincu, au decis să pună capăt căsniciei lor, după șase ani de când și-au pus „Da”. Câștigătoarea iUmor a făcut anunțul pe rețelele de socializare, precizând că despărțirea a avut loc în urmă cu ceva timp, de comun acord.

Maria Popovici și Mincu s-au despărțit după șase ani de căsnicie

Maria Popovici și Mincu au decis să divorțeze după șase ani de mariaj. Cei doi comedianți s-au separat în urmă cu ceva timp, dar au ales să păstreze departe de ochii publicului acest subiect. Câștigătoarea emisiunii iUmor a precizat că nu va vorbi mai mult pe marginea acestui subiect, întrucât este unul privat.

„Salutare! Relația noastră s-a încheiat acum ceva timp de comun acord, dar am ales să nu facem asta public, pentru că nu considerăm că privește pe cineva. Se pare că vrei nu vrei, dacă ești persoană publică trebuie sa faci un anunț, mai ales după ce ți-ai expus relația așa mult timp. Ne-ar plăcea să vă rugăm să ne respectați dreptul la intimitate, dar știm și noi ca e aproape imposibil, așa că vă anunțăm că nu vom discuta vreodată subiectul în spațiul public. Mulțumim!”, a scris Maria Popovici pe pagina sa de Instagram, unde a distribuit și o poză în care apare alături de Mincu.

Comedianta a cerut dreptul la intimitate, întrucât este vorba de un subiect care nu îi afectează decât pe ea și cel care i-a fost partener de viață timp de șase ani.

Citește și: Cum arată apartamentul actriței Anca Dinicu. Ce a descoperit Maria Popovici când se afla în casa prietenei sale

Citește și: EXCLUSIV. Maria Popovici, stand-up comediant: „Mă lupt cu anxietatea și depresia“

Comedianta revine pe micile ecrane

Fostă jurată a emisiunii „Stand up Revolution” de pe Antena 1 și câștigătoare a show-ului iUmor în anul 2016, Maria Popovici revine pe micile ecrane, dar de data aceasta la Pro TV. Aceasta va putea fi văzută la „Săriți de pe fix” din această toamnă.

„Oamenii mă pot vedea oricând pe platforma ComedyBox, unde avem multe emisiuni foarte amuzante, show-uri de stand-up și podcasturi. Pot alege să mă vadă live în cluburile de comedie din București, precum Mojo, Club 99 și Comics Club. În toamnă, ne vedem la Pro TV la Săriți de pe fix! Filmările s-au terminat. Vă așteaptă niște supersurprize și umor cât cuprinde”, a anunțat actrița în mediul online.

Citește și: Liviu Vârciu a anulat nunta cu Cătălina Gramă (Jojo), după ce l-ar fi înşelat. Horia Brenciu trebuia să le fie naş: „Nu am putut trece peste”

Citește și: Betty Salam și-a rupt piciorul în Asia Express. Prin ce peripeții au trecut artista și soțul ei, Cătălin Vișănescu

În urma acestui anunț, Maria a plecat cu cortul la un festival, alături de câțiva prieteni.

Azi plec cu prietenii la un festival de muzică, la Vadu Oii, se numește Vadoo Fest. Merg cu cortul și sunt entuziasmată. Nu am mai fost de la 20 de ani într-un camping”, a declarat Maria Popovici, pentru Fanatik.

Între timp, aceasta a distribuit pe Instagram mai multe imagini din camping, unde s-a bucurat de o priveliște superbă și iarbă verde.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Maria Popovici și Mincu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton